Eigenlijk zijn de meeste jumpsuits mega onhandig, maar ik hou d’r zo van! Jumpsuits zijn er in zoveel verschillende uitvoeringen: van schattig roze, naar gebloemd tot stoere denim. Ik zette mijn favorites voor je op een rijtje!

Roze met een printje

Inmiddels is het geen geheim meer dat mijn lievelingskleur roze is. Pastelroze welteverstaan. Laten ze bij H&M aangevoeld hebben dat de combi ‘poederroze‘ en een printje voor sneller kloppende harten zorgt in huize Mama’s Meisje!

Jumpsuits zomer 20171

Roze met vlindertjes, roze met hartjes en roze met ananas. Need I say more?

Denim will do

Als je niet weet wat te dragen: wear denim! Ik ben zelf gek op denim items en shop ze ook graag voor Suus. Het is makkelijk te combineren, lieve haarband erbij of stoere sneakertjes eronder. Je kunt er alle kanten mee op!

Jumpsuits zomer 20172

De eerste jumpsuit heeft een stoere print met sterretjes en is van River Island. Hema heeft een iets lichtere kleur denim en Tumble ’n Dry gaat voor donker denim. Bij H&M spotte ik deze mouwloze jumpsuit met volants en strikjes én schattige bloemetjesprint. Dit is by far m’n favoriet.

In the mix

Jumpsuits zomer 20173

Sommige jumpsuits zijn niet onder te verdelen in een categorie, dus gooien we ze in the mix. Grijs gemêleerd van Tumble ’n Dry, licht met een grijs streepje en sterrenborduursel op de borst van Noppies, donkerblauw met stipjes van HEMA en zwart wit gestipt met een geel broekje van Beebielove.

Ook spotte ik een hele mooie jumpsuit van Feetje, maar ik kan niet vinden van welke collectie deze is. Daarom een linkje naar de website van Feetje, zodat je zelf kunt nakijken welke ik bedoel. Schattig hè?

Feetje

Ben jij ook zo’n jumpsuit fan als ik? Welke vind jij het leukst uit dit overzicht? Misschien heb je wel een jumpsuit gespot die hier nog niet tussen staat! Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin