Snuggle season is AAN! En dus maakte ik een overzichtje van trendy truien & warme vesten voor dames! Kijk je mee?

Steeds meer truien in mijn kast

Door de jaren heen is mijn interesse in mode en mijn kledingstijl aan behoorlijk wat verandering onderhevig geweest. Kon je me een periode lang aftekenen in jeans met een basic top, ga ik vandaag de dag veel meer voor kleur, prints en bijzondere stofjes. Mijn outfit geeft weer hoe ik me voel: de ene dag is dat meer ingetogen, de andere dag pak ik uit en trek ik iets aan wat meer opvalt. Nu het winterse weer zijn intrede heeft gedaan, vind ik het heerlijk om een comfortabele broek met een trui te combineren. Ik heb steeds meer truien in mijn kast, iets dat een jaar of twee, drie geleden echt ondenkbaar leek. Destijds vond ik dat ik daar niet het goede figuur voor had, maar inmiddels weet ik beter. Sterker nog, ik zoek regelmatig op trui dames en raak dan verzeild in de leukste zoekresultaten. Er zijn zóveel trendy truien & warme vesten dat ik besloot een overzichtje te maken!

Kleurrijke sweater met print

Het allermeest vind je kleurrijke sweaters met print in mijn kast. Het geeft me high school vibes en het leuke vind ik dat je ze zowel met een jeans als met een zwarte (leatherlook) legging kunt combineren. In het voorjaar, als het ’s avonds afkoelt, matcht het kleurrijke ook heel goed door met m’n outfits dus deze trendy truien koop ik gerust in de winter om ze vervolgens het hele jaar te kunnen dragen. Ik ga veelal voor de roze en lila tinten, maar als de statement kleur groen helemaal jouw ding is, dan zou ik het zeker doen! Sweaters mogen lekker oversized vallen, perfect vind ik!

oversized kleurrijke sweater met print - Mama's Meisje blog

Gebreide trui

Een andere favoriet onder de trendy truien zijn de gebreide. In deze categorie is er voor elk wat wils: van fijngebreid tot een grovere steek en van vrij basic tot een fancy patroon. Zelf ga ik momenteel enorm goed op de trend van de wijdere mouwen, zoals een ballonmouw, of een mouw met een mooi patroon erop. Dit soort truien kun je heel goed combineren met een teddy gilet of bodywarmer en geven meteen die cozy winterse look!

gebreide truien - Mama's Meisje blog

Streepjes blijven altijd hip!

Je ziet ze ieder jaar weer terug: streepjes blijven hip! Al zoekende naar trendy truien kwam ik dus ook een heleboel items tegen met streepjes in allerlei varianten. Dit is super tijdloos en hiermee sla je de plank nooit mis. Een musthave voor in je winterse garderobe dus!

trendy truien met streepjes - Mama's Meisje blog

Welke van deze trendy truien zou jij zeker dragen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer