Een van mijn favoriete low budget winkels heeft niet alleen leuke kleertjes voor de kleinste hier in huis, maar ook voor Suus kan er ik dit najaar goed terecht. Ik laat je vandaag de nieuwe kidscollectie én tiener collectie van Zeeman zien en die is supertof! Kijk je mee?

Nieuwe kleren voor Suus

Suus is de laatste maanden niet bijster veel gegroeid. De reden daarvan zal ik jullie over een tijdje vertellen, maar voor nu kan ik gewoon gaan shoppen in maat 98/104. Ik werd helemaal blij toen ik deze week het persbericht ontving met items uit de nieuwe kidscollectie (en teen collectie) van Zeeman! Die is, net als de babycollectie, ontzettend leuk dus ik zou zeggen: op ’n drafje naar Zeeman!

Winterjas bij Zeeman

Wauw, wat een leuke jassen hebben ze dit najaar bij Zeeman! Ik koop voor Suus altijd één jas voor op de opvang en één voor ‘netjes‘. Die voor de opvang moet niet zo’n hele dure zijn en het liefst wél heel leuk. Ik ga er eentje bij Zeeman scoren, welke gok jij dat het wordt?

zeeman kids aw18 zeeman kids aw181

Panter Annies in opleiding

Panterprintjes: ik hou d’r van! Suus heeft een zomerjasje met panterprint en ook haar badpak is in Panter Annie stijl. Het jurkje heeft een subtiele touch en is superleuk te combineren met panterprint legging, maar misschien heb je ook wel zo’n leuke legging liggen met een metalic effect. Boots eronder en klaar! Het jasje vind ik ook erg tof, net als het rokje dat het meisje op de foto draagt! Edit: bij Zeeman bleken de panterprint items alleen in de tienermaten verkrijgbaar te zijn… Bummer!

zeeman kids aw182

Leuke low budget items voor kleine dames

De zwaantjes zagen we al terug in de babycollectie, maar ook in de kidscollectie ontbreken ze niet. Zoals je ziet kun je veel combineren doordat de kleuren onderling goed matchen. Het rokje wil ik echt hebben voor Suus, net als de longsleeve met de tekst ‘voilá‘!

zeeman kids aw183

Accessoires en ondergoed bij Zeeman

Het ondergoed voor meisjes is er in schattige en zoete printjes. Erg leuk voor als we over een tijdje geen rompers meer hoeven te kopen. Verder zijn er allerlei accessoires opgenomen in de najaarscollectie: haaraccessoires, pantoffels, lunchboxes en sleutelhangers. Leuk om de outfit van je meisje compleet te maken met een mooie haarband!

zeeman kids aw184

Ook voor jongens keuze genoeg!

Ik heb de focus natuurlijk vooral op de meisjeskleding, maar ook voor jongens spotte ik stoere items! Die okergele winterjas ging sowieso mee naar huis als ik een zoon had. Net als de stoere grijze jeans en hippe sweater. Voor de jongensmama’s: shop je ook zo graag bij Zeeman?

zeeman kids aw185

Benieuwd wanneer deze items in de winkel liggen? Houdt de folder goed in de gaten. Sommige items zijn ook online te bestellen, maar ik adviseer je om je te abonneren op hun nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft! Alle items uit de kidscollectie zijn verkrijgbaar in maat 92 tot en met 128. De items uit de teen collectie lopen van maat 134 tot en met 164. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de website van Zeeman!

Wat vind jij van de nieuwe kidscollectie van Zeeman? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin