YAY! HEMA komt met nieuwe items in de babycollectie en ik zette de leukste dingen op een rijtje. Hoelang duurt het ook alweer tot de kinderbijslag komt? Ik word hier namelijk hebberig van! Kijk je mee?

Iedere 5 weken een nieuwe babycollectie

In de nieuwsbrief die ik van HEMA ontving, stonden allerlei leuke wist-je-datjes over baby’s. Er viel te lezen dat HEMA iedere 5 weken met een nieuwe babycollectie komt! De eerste items zijn binnen en hier werd ik al mega enthousiast van. Ik ben dus heel benieuwd waar hun assortiment over iets meer dan een maand mee wordt aangevuld! Ik zette de leukste dingen op een rijtje en kan echt niet wachten tot ik weer mag shoppen :) Een goede reden om HEMA in de gaten te houden!

Newborn kleertjes bij HEMA

Mijn baby groeit nogal snel en daarom kan deze mama een heleboel leuke newborn items niet in haar winkelmandje kwijt. Huilen, want laten daar nou echt hele toffe items tussen zitten!

nieuwe hema babycollectie augustus 2018

Jammer dat dit setje niet meer in Niene’s maat verkrijgbaar is, want ik vind de mosterdgele kleur heel erg leuk! En dan te bedenken dat ik geel normaal verschrikkelijk vind ;) . Dit newborn broekje in donkergrijs met wit haakjesdessin is toch té leuk? Ik baal gewoon dat ie niet in grotere maten verkrijgbaar is! Net als deze met printje in het zwart, trouwens. Ook al zo leuk!

Goede basics

Ik heb vrij veel broekjes en leggings met printjes voor Niene in de kast liggen. Een mooie basic erboven staat naar mijn mening erg stijlvol, ook daar is aan gedacht in de nieuwe babycollectie. In de kleuren wit, roze en grijs wil ik ze allemaal bestellen, want deze kleuren matchen goed met de inhoud van de kasten van beide dames. De kwaliteit vind ik erg fijn, ook na veelvuldig wassen!

nieuwe hema babycollectie augustus 20181

Fan van HEMA leggings!

Leggings van HEMA koop ik al sinds de geboorte van Suus. Ze blijven mooi van kwaliteit en daarom kan ik ze ook nog voor Niene gebruiken. Er zijn weer veel leuke duopakken te koop met hippe kleurtjes en printjes: blauwe, zwart met print en wit met print.

nieuwe hema babycollectie augustus 20182

Shirts en truien bij HEMA

Het fijne van deze nieuwe collectie? Er zitten veel items bij die zogezegd genderneutraal zijn. Zowel voor meisjes als voor jongens erg leuk en natuurlijk op verschillende manieren te combineren! Zo ook deze okergele trui, die ik erg tof vind. Mijn oog viel ook op een superleuk zwart shirtje met witte stippen, die wil ik sowieso hebben voor Niene! Al eerder kochten we bij HEMA shirts met ruffles voor Suus, maar deze blauw met wit gestreepte is ook erg leuk! Een beetje glitter is nooit verkeerd, dit shirtje met shiny tekst (wow awesome!) staat dus hoog op mijn wishlist! Zowel in de maat van Niene als van Suus, wie denk je dat ‘m krijgt? Dit shirtje met berensnoetje en de tekst happy! spotte ik al eerder in het wit, maar er is nu ook een roze editie. Schattig! Alpaca’s zijn hot en dus kon een shirtje met deze schattige alpaca niet ontbreken!

nieuwe hema babycollectie augustus 20183

Denim & Dresses

Denim is altijd goed en mag zeker niet in de kast van mijn meisjes ontbreken. Ik vind dit jurkje leuk om te combineren met de leggings en deze salopettejurk ook! Daarnaast kwam ik dit schattige jurkje met gekleurde cirkels tegen, ik wil!

nieuwe hema babycollectie augustus 20184

Cadeauset met babykleertjes

Op zoek naar een eerste pakje of naar een mooi kraamcadeautje? Deze cadeauset is zowel in roze als in blauw verkrijgbaar! Ik vind onesies ook erg schattig bij newborn baby’s, zoals deze roze met witte stippen! En dan dit lieve babybroekje! Lichtblauw, een wit ruitje: instant love!

nieuwe hema babycollectie augustus 20185

nieuwe hema babycollectie augustus 20186

Allemaal rennen naar HEMA! Je kunt natuurlijk ook gewoon online bestellen ;) Heb jij al een item uit de nieuwe babycollectie bemachtigd? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin