Zodra de zon schijnt en de temperatuur weer omhoog gaat, loop ik het liefst op slippers! Mijn favorieten zijn die van Ipanema en vandaag vertel ik waarom. Maar dat is niet het enige: ik mag ook een paar Ipanema slippers weggeven! Doe je mee?

Als de zon schijnt…

Mijn favoriete seizoen is de zomer. Zon, warme temperaturen en luchtige outfits. Dat geldt zeker voor mijn voeten, want zodra de zon schijnt en het weer warmer wordt in Nederland, haal ik mijn slippers uit de kast! Al ruim acht jaar loop ik het liefst op slippers van Ipanema en heb ik al menig paar in mijn collectie gehad. Ik heb ze trouwens nog steeds allemaal, want de slippers van Ipanema zijn niet stuk te krijgen! Zwart, goud en roze: voor iedere outfit een andere kleur slippers ;) Ipanema is een Braziliaans merk en de collectie is geïnspireerd op het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Door het stevige, voorgevormde voetbed zijn dit de enige slippers waar ik de hele dag op kan lopen zonder pijn of blaren. Ze lopen heerlijk! Ik heb altijd een paar slippers in mijn auto liggen just in case en ze gaan standaard mee als we weer eens een tripje richting de Antillen maken. Voor mij is het dé summer musthave en ik was dan ook blij verrast toen ik van Ipanema twee paar slippers mocht uitzoeken. Bij het zien van de nieuwe collectie was dat trouwens nog knap lastig, want die is geweldig! Ik ging uiteindelijk voor de Ipanema Lolita in het groen en, hoe kan het ook anders, Ipanema Animal Print met luipaard- en zebraprint. Wist je dat Ipanema ook slippers maakt voor heren en kinderen? Zo kun je matching slippers krijgen voor het hele gezin! Benieuwd welke winkel in jouw buurt de slippers van Ipanema verkoopt? Check hier gemakkelijk de verkooppunten!

img 1960

ipanema review winactie

WIN: Ipanema Animal Print slippers

Niet alleen ik kreeg slippers van Ipanema, ik mag ook een paar weggeven! En wel de Animal Print slippers in dezelfde uitvoering als ik ook heb gekregen. Wil je kans maken op dit zomerse paar slippers? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Volg Ipanema op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze slippers én vergeet niet je schoenmaat te vermelden!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 16 mei 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 19 mei bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje en Ipanema volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking