Shoppen voor de kids? Dat is voor mij geen probleem, maar voor mezelf was ik een beetje zoekende. Inmiddels heb ik enkele vaste ‘adresjes’ waarvan de C&A er één is. In deze blog vertel ik je alles over mijn Budget Fashion Fave en deel ik mijn ervaring met C&A dameskleding! Lees je mee?

Mijn kledingkast uitgemest

Achteraf kan ik wel om mezelf lachen, maar toen ik enkele weken geleden voor mijn kledingkast stond, dacht ik soms: ‘what was I thinking?‘. Dat ik moeilijk afscheid kan nemen van kleding, dat is me inmiddels wel bekend. Vroeger was ik er een stuk makkelijker in, met als gevolg dat ik later weleens spijt had dat ik dat leuke shirtje of die toffe broek had weggedaan. Momenten van verstandsverbijstering of iets in die trant en om dát te voorkomen, bewaarde ik dus veel. Veel te veel, want dacht ik serieus dat ik nog in een broek uit 2015, vóór Suus, na drie kinderen nog zou passen? Ook had ik ten tijde van de zwangerschap van Niene veel kleding waarin ik nu terugzie dat ik toen niet lekker in mijn vel zat. Ik sta nu gelukkig zó anders in mijn schoenen! Dat ik nog steeds bezig ben om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken is geen geheim, maar ik omarm mijn lichaam na drie zwangerschappen steeds meer en nadat ik mijn kledingkast uitgemest had, kon ik eens goed bekijken wat ik eraan zou willen toevoegen. Tja, en als budgetmama geef ik niet graag hoge bedragen uit aan kleding, maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Er zijn een aantal favorieten, maar aan deze Budget Fashion Fave wilde ik graag een blog wijden. Ik deel mijn ervaring met C&A dameskleding met je!

Ervaring met C&A dameskleding vrouwen budget betaalbare mode kleding budgettip budgetblogger mamablogger - Mama's Meisje blog

C&A dameskleding ervaring

In het verleden bestelde ik mondjesmaat bij C&A en dan met name voor de kinderen. Afgelopen zomer kwam daar verandering in: ik zocht leuke budgetproof outfits die je ook prima kunt dragen tijdens een warme dag en slaagde bij C&A! Ik kocht daar leuke rokken en tops voor prima prijsjes en deelde dat destijds ook in mijn stories op Instagram. Er kwamen superleuke reacties op en ik vond het tof om te merken dat meer vrouwen zo tevreden zijn over C&A. Mijn ervaring met C&A dameskleding is eigenlijk alleen maar positief: de prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft top, de maten vallen bij mij over het algemeen goed (al bestel ik meestal 2 maten voor de zekerheid) en ze hebben regelmatig nieuwe items in de webshop die helemaal aansluiten bij het huidige modebeeld. Ik koop eigenlijk altijd online, omdat ik daar een completer beeld krijg van de gehele collectie. Niet alles hangt in de winkel en ik vind het ook prettig om op mijn dooie gemakje opties te selecteren alvorens een keuze te maken. Zo bestelde ik in de afgelopen maand meerdere outfits bij C&A waar ik enorm mee in mijn nopjes ben!

Dit kocht ik de afgelopen tijd voor mezelf

Nadat mijn ervaring met C&A dameskleding afgelopen zomer zo positief was, bestelde ik in de afgelopen maand twee keer opnieuw. Een aantal items heb je misschien al voorbij zien komen in deze reel, de outfit op bovenstaande foto’s nog niet. Ik heb op de website van C&A gekeken of alle items nog voorradig zijn. De voorraden wisselen snel en sommige items zijn (momenteel) uitverkocht! Soms heb je wel de optie om een alert in te stellen zodat je een mailtje ontvangt wanneer het item in de gewenste maat voorradig is. Dit kocht ik de afgelopen tijd voor mezelf:

  • Jurk (€15,99, sale gelukje)
  • Beige trui met kraagje (€14,99)
  • Geruite legging in blauwe kleur (€17,99)
  • Lila trui (€19,99)
  • Shirt met panter (€12,99)
  • Roze vest (€24,99)
  • Grijsbruine fijngebreide trui (€17,99)
  • Geruite beige legging (€17,99)
  • Terrakleurige muts (€9,99)

fijne pasvorm voor grotere maten comfortabel modieus betaalbaar budgettip - Mama's Meisje blog

LEESTIP: DE LEUKSTE PANTERPRINT SNEAKERS ONDER €50!

Zoals gezegd ben ik erg tevreden over de maatvoering en de pasvorm van C&A. Met de geruite leggings heb je een waar budgetgelukje in handen, want die zitten fijn! Ze zijn verkrijgbaar in maat 34 t/m maat 48, de taille valt lekker hoog en de elastische stof is enorm comfortabel. Er zijn diverse printjes en ze zijn eindeloos te combineren. Een extra shoptip van mij dus!

Heb jij al ervaring met C&A dameskleding? Welk item uit deze blog vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog