Normaal gesproken ben ik niet zo dol op de maand januari. De feestdagen dreunen nog even na, we moeten weer aan de slag moet goede voornemens en het weer is meestal niet bepaald zonnig. Maar gelukkig zijn er ook lichtpuntjes in januari.

Toen ik de statistieken van mijn blog eens bekeek, concludeerde ik namelijk dat ik superveel bezoekers heb gehad afgelopen maand… Een aantal artikelen scoorden blijkbaar heel goed, want er kwamen bijna 7700 unieke bezoekers op Mama’s Meisje die samen voor bijna 14500 views zorgden. Nou, dat is echt een dikke vette uitzondering, maar ik ben er stiekem wel heel blij mee! Krijg er een kleur van.

Bedankt!

En dat is wel een klein feestje waard. Want deze aantallen zijn leuk, maar nog leuker vind ik het dat jullie Mama’s Meisje weten te vinden en wel herhaaldelijk. Ik vind het superleuk om blogs te schrijven en dit geeft een beetje hoop in bange dagen: blijkbaar zijn er ook nog mensen die mijn blogs wel willen lezen. Geweldig! Een bedankje is wel op zijn plaats.

Daar leek het me leuk om een kadootje weg te geven! Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik een ontzettende zonaanbidder, zomerlover en luiaard ben. Ik hou van relaxen, maar gun het een ander ook ;)
Ik mag in samenwerking met Luilak een hangmat, bevestigingsset en Do Not Disturb Box weggeven!

Wil je kans maken op deze set?

Laat dan in de comments hieronder weten hoe je Mama’s Meisje hebt gevonden! Meedoen kan tot en met dinsdag 14 februari 23:59 uur. Op woensdag 15 februari maak ik de winnaar bekend op de blog!

Liefs Karin 1

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Luilak