Elke dag het antwoord op een vraag opschrijven en na een jaar vanzelf dezelfde vraag weer tegenkomen… In ‘Een vraag per dag’ vul je gedurende vijf jaar lang iedere dag een vraag in en in deze blog vertel ik daar meer over. Ook mag ik twee exemplaren weggeven! Doe je mee?

De waan van de dag

Iedere dag maken we dingen mee: van grote, blijde én minder prettige gebeurtenissen tot de alledaagse dingen die we gewend zijn. De tijd gaat snel en vooral als ik zie hoe snel mijn kinderen groot worden, voelt het soms alsof de tijd voor mijn handen glipt. In de waan van de dag sta ik daar niet veel bij stil. Toch zou ik dat wel willen, maar tot nu toe heb ik nog geen manier gevonden die bij mij past. Een journal bijhouden bijvoorbeeld, dat is echt niets voor mij. Ik wil niet dagelijks stilstaan bij allerlei diepgaande vraagstukken: van mij mag het wel wat luchtiger. Toen Deltas me een exemplaar van Een vraag per dag toestuurde, werd ik enthousiast. Ik vertel je er in deze blog graag meer over én mag twee exemplaren weggeven!

alternatief voor journal - Mama's Meisje blog

5 jaar lang dagboek bijhouden

Waar zie jij jezelf over vijf jaar? De één streeft een grote verandering na, terwijl de ander er gelijk voor zou tekenen als alles over vijf jaar nog steeds hetzelfde is. Gelukkig – of helaas – kunnen we niet in de toekomst kijken: op sommige vlakken zou dat fijn zijn, op andere juist totaal niet. Door de dingen die we meemaken worden we gevormd en in Een vraag per dag houd je proces dat op een hele leuke en vooral luchtige manier bij. In dit boek staan namelijk vragen: iedere dag één, van 1 januari tot en met 31 december. Vijf jaar lang vul je iedere dag een vraag in. Je verzamelt in vijf jaar tijd dus 1825 antwoorden en beantwoord ieder jaar op dezelfde dag dezelfde vraag. Sommige vragen zijn best makkelijk te beantwoorden, andere vragen geven meer stof tot nadenken. Van je favoriete jeansmerk tot aan met wie je je het meest verbonden voelt. En van op welk strand je voor het laatst geweest bent, tot aan wat je grootste droom is. Door dit soort vragen vijf jaar lang dagelijks te beantwoorden, creëer je een waardevol en uniek dagboek waarin je kunt teruglezen hoe jij op bepaalde vlakken bent veranderd of juist niet. En wat er in je leven gebeurde, wat er in de wereld gebeurde. Al zul je soms wel even wat dagen moeten inhalen, want in de waan van de dag zal het vast weleens overgeslagen worden. Ik denk dat het niet alleen leuk is voor jezelf om terug te lezen, maar ook voor het nageslacht. Sowieso schrijf ik ieder jaar een vooruitblik op het nieuwe jaar waarin ik wensen, doelen en plannen formuleer. Ik ga vanaf 1 januari 2024 beginnen met het invullen van Een vraag per dag, ben heel benieuwd naar mijn antwoorden over vijf jaar!

5 jaar lang dagboek bijhouden - Mama's Meisje blog

WIN: ‘Een vraag per dag’ (2x)

Niet alleen ik ontving dit unieke dagboek van: ook jij maakt kans op één van de twee exemplaren van ‘Een vraag per dag’ van Deltas. Wil je kans maken op deze bijzondere prijs, voor jezelf of voor iemand anders? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 31 oktober 2023. De winnaars krijgen uiterlijk 3 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer