Over een paar maandjes zal Suus een nachtje uit logeren moeten, want dan wordt er een klein zusje geboren! We kregen een geweldige trolley (mama wil ‘m stiekem zelf hebben) en drinkbeker van Skip Hop, die ideaal is voor zulke logeerpartijtjes. Vandaag laat ik deze set zien én mag ik er ook eentje weggeven!

Uit logeren als de baby wordt geboren

Konden we tijdens de zwangerschap van Suus rustig afwachten tot ze zich meldde, nu moeten we toch wat meer voorbereidingen treffen. Eén van de puntjes die geregeld moeten worden, is opvang voor Suus als de bevalling begint. En aangezien geboortes zich in de meeste gevallen plotseling aandienen, is het inpakken van een klein ‘vluchttasje‘ voor Suus een puntje dat ik graag op tijd wil doen. Een pyjama, rompers, luiers en lotiondoekjes, een setje kleren, tandenborstel, voorleesboekje en natuurlijk een drinkbeker zijn de essentials die ik klaar zet tegen het einde van de zwangerschap. De trolley die we opgestuurd kregen van Skip Hop is perfect als ‘vluchttas‘ voor Suus!

SAM 4411 001

Skip Hop Zoo Unicorn Trolley

Unicorns, I love them… en die liefde heeft nu ook mijn dochter in zijn greep :D Want toen we deze eenhoorn trolley uitpakten, stond er een stuiterende dreumes naast me. Aangezien ze op dat moment nog niet liep, ging ze al kruipend met de trolley door de woonkamer dus een match made in heaven. Natuurlijk heeft mama de trolley ook even goed bekeken:

SKIPHOP Een vluchttas voor de grote zus1

Deze trolley heeft een uitschuifbaar handvat, waardoor de trolley voor kinderen van verschillende leeftijden (en lengtes) geschikt is. Ook zit er een schouderband bij, want stel dat je kleintje moe wordt, dan kun je de trolley zelf verder meenemen. Deze schouderband zit netjes achter het uitschuifsysteem weggestopt, dus zit bij gebruik niet in de weg. Het valt me mee hoeveel je kwijt kunt in de tas, welke open te ritsen is als een koffertje. Ook zit er nog een ruim voorvak in, die door middel van een tussenschotje van gaas is opgesplitst in twee delen. De tas is van stevig kunststof gemaakt, de ritsen zien er kwalitatief goed uit en ook de wieltjes doen prima hun werk: deze trolley rijdt erg licht. Al met al een prima formaat voor een logeerpartijtje of bijvoorbeeld als handbagage op vakantie!

Skip Hop Zoo Luipaard Drinkbeker met rietje

Sinds we de rietjesbeker bij Suus geïntroduceerd hebben, wil ze eigenlijk niets anders meer. Aangezien opa en oma niet zo’n beker in huis hebben en je als soon to be grote zus misschien wel haastig wordt weggebracht, zijn we goed voorbereid. De drinkbeker met een rietje van Skip Hop kan makkelijk in het daarvoor bestemde zijvak van de trolley (zie foto). Deze beker is BPA vrij, heeft een inhoud van 350 ml, kan gereinigd worden in de vaatwasser en bevat een extra rietje als reserve (handig!). Ook zit er een handig bandje aan, dat opent en sluit met klittenband. Zo kun je de beker ophangen, bijvoorbeeld aan de buggy.

SKIPHOP Een vluchttas voor de grote zus

Zoals je ziet is Suus er helemaal klaar voor. Mama moet alleen de spulletjes nog even inpakken, maar we gaan de trolley binnenkort eerst gebruiken voor een weekendje weg!

WIN: Skip Hop Trolley en Drinkbeker met rietje

SAM 4381
Niet alleen Suus werd verwend met zo’n prachtige set van Skip Hop… We mogen ook een ander kindje blij maken met de Unicorn Trolley en Luipaard Drinkbeker met rietje! Wil jij kans maken op deze geweldige set van Skip Hop? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet aan deze winactie
  • Extra winkans: tag iemand (onder het bericht over de winactie op social media) die deze actie ook moet zien!
  • Let op: om kans te maken, moet je de één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op woensdag 6 december op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking