Over iets meer dan twee maanden is het zover: Erik en ik zijn tien jaar samen. Tien jaar! Time flies when your having fun en deze mijlpaal gaat op een speciale manier gevierd worden! Hoe? Dat vertel ik jullie vandaag op de blog!

Wat gaat de tijd toch snel…

Gisteren nog zag ik hem voor het eerst bij Bills Bar in Markelo. En het was gelijk dikke mik, so here we are, tien jaar later! Wat is ons leven veranderd ten opzichte van tien jaar geleden, zeg… We hebben samen een huis verbouwd om vervolgens te gaan samenwonen, kregen twee knappe kindjes en beleefden zowel hele mooie als minder mooie momenten. Toen we vijf jaar samen waren, besloten we een citytrip naar Londen te maken. Wat was dat gaaf! In de tussentijd zijn we vooral op tripjes in eigen land geweest, zowel mét als zonder kids. Maar omdat we in februari tien jaar samen zijn, hebben we besloten om weer een citytrip te maken. De kindjes dumpen we te zijner tijd bij opa en oma en inmiddels ben ik al druk op zoek naar vluchten, hotels en toffe hotspots. Onze bestemming? Eentje die op m’n bucket list staat!

eigendom Mama's Meisje blog

Samen naar Kopenhagen

Onze reis gaat namelijk naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Deze staat al jaren op mijn to visit lijstje. Omdat Erik de vorige keer héél graag naar London wilde (en ik iets minder, maar achteraf vond ik het geweldig!), mocht ik mijn extra stem inzetten :P Kopenhagen it is! Het is denk ik wel herkenbaar dat de voorpret van het plannen van zo’n liefdesweekend misschien wel net zo leuk is als de citytrip zelf. Ik kan echt uren rondsurfen op het net, op zoek naar leuke tips, blogs met ervaringen van anderen en natuurlijk ook reisaanbieders van stedentrips naar Kopenhagen, zoals Transavia, om een vlucht en hotel te boeken. Inmiddels heb ik allerlei leuks verzameld en al een klein wensenlijstje gemaakt van must sees die we zeker niet mogen overslaan als we er zijn!

Stedentrip citytrip Kopenhagen Denemarken Nyhavn - Mama's Meisje blog

Een citytrip met m’n lief!

Je leest het, ik heb er superveel zin in: een citytrip met m’n lief! Ik wil sowieso graag naar de kleurige huisjes bij Nyhavn, misschien wel een boottocht maken om de stad vanaf het water te bekijken en op avontuur op de fiets. Ik kreeg al een leuke tip naar aanleiding van mijn stories op Instagram dat er een heel handig fietssysteem is, waarbij je een muntje in de fiets gooit en hem na gebruik op de daarvoor bestemde plek kunt achterlaten. Daarnaast staat de stad bekend om haar interieurwinkels en als shopaholic kan ik de langste autovrije winkelstraat van Europa: Strøget, niet overslaan ;) Ik denk dat Erik na al dat shoppen wel hongerig is en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet nieuwsgierig ben naar gezellige cafeetjes, hippe koffiebars en echte Deense delicatessen. Ohja, eens een blogger, altijd een blogger want van al dat moois wil ik prachtige foto’s maken. Ik kan niet wachten!

Ga jij wel eens een weekendje weg met je lief? En heb je misschien nog tips over Kopenhagen die ik echt niet mag missen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin 1

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Afbeelding: Nyhavn