Afgelopen weken stonden weer in het teken van Echte Post Is Cool (EPIC), editie 5! Wat kocht ik voor mijn lootje en wat ontving ik zelf? Ik laat het je vandaag allemaal zien!

Echte Post Is Cool: de tweede keer

In maart deed ik voor het eerst mee met Echte Post Is Cool (editie 4). Ik zag vaak op verschillende social media kanalen zogenaamde ‘swaps‘ voorbij komen. Echte Post Is Cool wordt georganiseerd door bloggers Northflix en Monsieur Mango, zoals ik in mijn vorige blog uitgebreid verteld heb. Omdat ik het de vorige keer zo leuk en geslaagd vond, besloot ik me deze keer weer in te schrijven. Na een paar dagen kreeg ik het bevestigende mailtje: ik was ingeloot en zou snel de naam en het verlanglijstje van mijn lootje ontvangen!

Wat kocht ik voor mijn EPIC lootje?

Ik ontving het lootje van Nicole. Zij blogt op Veevy.nl en omdat ik haar artikelen wel eens lees, is zij voor mij geen onbekende. Op haar verlanglijstje stond dat ze van pastelkleuren en de kleur groen houdt. Ze wordt blij van koffie en is gek op stationary spulletjes. Een puzzelboekje geeft haar ontspanning. Een maskertje en zoetigheid maakten het lijstje compleet. Daar kon ik wel wat mee, dus ik kocht het volgende:

SAM 4151

Bij Hema kocht ik een notitieboekje met groene strepen en daarbij een zachtroze pen. Twee vliegen in één klap: in haar favoriete kleuren én stationary. Check! Als je dan eenmaal bij Hema bent, kom je allerlei leuks tegen. Zo lagen er heerlijke chocoladerepen met koffiesmaak. Die nam ik natuurlijk mee! Een gezichtsmasker vond ik een beetje te gewoontjes en ze hadden er iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Een masker voor je handen! Erg benieuwd wat ze ervan vindt! Als laatst kocht ik nog een puzzelboekje met kruiswoordpuzzels van Denksport. Dit maakte mijn pakketje helemaal compleet. Ik pakte het geheel als volgt in:

SAM 4153

SAM 4155

De kadozakjes en het kaartje zijn allemaal afkomstig van Special Airmail, een leuke webshop waar ze allerlei toffe kaartjes, inpakspulletjes en stationary hebben! Afgelopen woensdag deed ik het pakket op de post. Hopelijk vind Nicole de inhoud leuk!

Wat kreeg ik zelf?

Mijn pakket werd dinsdag al bezorgd, dus ik moest heel veel geduld hebben…

SAM 4156

De grootste verrassing is natuurlijk van wie het pakket afkomstig is. Op Twitter liep de spanning de laatste dagen al hoog op en natuurlijk keek ik ook naar de tweets over #epic en #echtepostiscool. Dus toen het kadopapier om de doos mij bekend voorkwam, ging ik wel even kijken of ik het terug kon vinden (verder ben ik helemaal niet nieuwsgierig hoor!). Jeanine van juliaflynn.nl had mijn lootje en toen ik de doos opende, zag ik dit:

SAM 4158

De eerste indruk was al goed, superleuk gedaan met die opgerolde luiers! De kadootjes waren ook erg fijn! Chocolade, een masker, oorbellen, lekkere thee, notitieboekjes en een mooie kaart :D Ik ben er super blij mee en omdat ik haar blog nog niet kende, heb ik daar natuurlijk ook even gelezen. Helemaal omdat ze een beveiligde blog schreef, voor mij alleen! Mooi om te zien dat er zoveel aandacht aan besteed is, dat is echt superleuk! Bedankt Jeanine :D

SAM 4160

Ik ben dus helemaal blij dat ik weer heb meegedaan met deze 5e editie van Echte Post Is Cool!

Ken jij Echte Post Is Cool? Heb je misschien ook meegedaan met deze of een andere swap? Ik ben heel benieuwd naar je reactie in de comments of op FacebookInstagram of Twitter!

Liefs Karin