Je gaat trouwen en bent op zoek naar je droomjurk. Maar waar moet je beginnen? Lees snel verder!

Zoeken naar dé jurk

Voor veel vrouwen is het een meisjesdroom: al van jongs af aan fantaseren zij over trouwen en hoe hun droomjurk eruit zal zien. En dan is het opeens zover: je bent ten huwelijk gevraagd, je vroeg je partner ten huwelijk óf je besloot gewoon gezellig samen dat er getrouwd gaat worden. Binnen no time mag je je onderdompelen in de drukte van het voorbereiden van jullie huwelijk en begint het zoeken naar dé jurk. Een tijdje geleden mocht ik als onderdeel van team bride ook een aanstaande bruid ondersteunen bij het uitzoeken van een trouwjurk en dat was ontzettend leuk om te doen. Van tevoren had zij enkele ideeën en voorbeelden ter inspiratie gescreenshot van Pinterest, maar uiteindelijk werd het totaal iets anders. Het lijkt me ontzettend lastig om, zonder dat je ooit een trouwjurk hebt gedragen, te bepalen welke stijl of welk model je wilt. Gelukkig weten ze je bij De Bruidshoek met hun 40 jaar ervaring in bruidsmode gegarandeerd met je droomjurk weer naar buiten te sturen!

Een droomjurk voor jouw bruiloft vinden - Mama's Meisje blog

In drie afspraken slagen

Want waar begin je en waar let je op als je op zoek gaat naar jouw droomjurk? Op Pinterest staat zo ontzettend veel moois, ik zou niet weten waar ik tussen die prachtige trouwjurken op zou moeten selecteren. Bij De Bruidshoek weten ze dat wel: in drie afspraken helpen zij de bride to be aan de perfecte bruidsjurk. Bij de eerste afspraak helpen de ervaren bruidsstylistes je bij het verkennen van de opties, het passen en, als je yes to your dress hebt gezegd, bij het stylen van de jurk met accessoires. Tijdens je tweede bezoek aan De Bruidshoek wordt de jurk helemaal aangepast aan jouw lijf: door de jurk af te spelden en op lengte te knippen, ben je straks om door een ringetje te halen! Tot slot is er nog een final doorpassessie en krijg je uitleg, tips en tricks voor de dag zelf. Hoe je bijvoorbeeld je jurk schoon houdt tijdens een toiletbezoek of hoe je ervoor zorgt dat de jurk mooi valt gedurende de dag.

LEES OOK: BRUIDSMEISJE OUTFIT VOOR €40!

Shinen in jouw droomjurk!

Maar het belangrijkste is dat deze voorbereidingen voor de meeste soon to be brides heel hoog op het favorietenlijstje staat. Het is een ontzettend bijzonder moment en het kiezen van dé jurk moet echt een feestje zijn. Laat dat maar aan De Bruidshoek over, want zij vinden gezelligheid tijdens de passessies enorm belangrijk. Dat jij je op je gemak voelt en tevreden de deur uitloopt, daar streven zij naar. En dan is het zover: de grote dag breekt aan. Tijd om de shinen in jouw droomjurk!

Hoe ziet jouw droomjurk eruit? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer / afbeelding