In eerdere DIY’s kwam al naar voren dat wij een landelijke inrichting hebben. Daarin had ik best veel accessoires die heel lief en zacht waren: veel tierelantijntjes, brocante en versiering. Maar ik ben daar eigenlijk wel op uitgekeken en probeer langzaam een andere stijl door te voeren in huis.

Decoratie en accessoires van Action

Ik was laatst bij mijn zusje en zij heeft elke keer weer iets nieuws in huis. Ik ben altijd jaloers en heb het dus in mijn hoofd gehaald om de woonkamer te veranderen. De bank, salontafel en stoeltjes staan al anders. Om niet meteen rigoureus alles om te gooien en bakken met geld uit te geven (het liefst loop ik een winkel uit met tassen vol nieuw leuks ;) ) ben ik mijn favoriete winkel maar weer eens binnengelopen. Jaja, de Action is hier echt wel favoriet! Voor een klein prijsje heb ik, met een extra uitstapje naar het tuincentrum, een hele leuke tray gemaakt. Je checkt één van mijn Action shoplogs hier!

SAM 1807

De tray staat op pootjes en is ook verkrijgbaar in het zwart. De vaasjes zijn er in verschillende kleuren, net als de geurkaarsjes die in meerdere prints verkrijgbaar zijn. Ik heb gekozen voor mintgroene vaasjes in combinatie met een geurkaars met marmer-print op de buitenzijde.

SAM 1809

De basis was een gelegd, maar eerlijk gezegd vond ik het een beetje kaal. Tegenwoordig zijn cactussen helemaal in, dus bedacht ik dat een cactus niet zou misstaan op mijn hippe tray. Na een bezoekje aan het winkelcentrum vond ik de tray al een stuk completer:

SAM 1811

Het potje kocht ik van het uitverkoopjes-rek :D In principe is de tray zo af, maar voor een extra touch heb ik er nog boomschors bij op gedaan. Dit is het eindresultaat:

SAM 1812

Ik hoor je hardop denken: maar Karin, wat kost zo’n leuk decoratiedingetje nu? Daar ga ik je antwoord op geven:

Bij de Action:
Hoge tray                                €3,49
Geurkaars marmer look      €0,99
Decofles Marrakech             €0,68
Eenbloems deco vaas           €0,93
Deco strooisel                        €0,97

Bij het tuincentrum:
Bloempotje                             €0,65
Cactus                                      €2,05
Totaal                                   €9,76

Voor minder dan 10 euro heb je dus een leuke tray op tafel/kastje staan! Ik vind het een leuk begin van een nieuwe look in huis. En het volgende item staat al op mijn wishlist: zo’n mooie bakkerskast die je veel ziet! Ik heb al een mooie gespot bij Xenos :D

3 trendy opbergers bakkerskast.jpg.pagespeed.ce .0OeCYLVKsY e1484839255468

Wat vind je van deze DIY? Hou je er, net als ik, van om bezig te zijn met de inrichting van je huis? Ik vind het heel leuk om reacties te lezen. Deze kun je achterlaten in de comments, op Facebook, Instagram of Twitter!