De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de komende weken leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij Disney Princess Zwemmende Ariël! Doe jij mee?

Zeemeerminnetje spelen

Dat is mijn wens, net als een mens…” Een stukje uit het misschien wel bekendste liedje uit de klassieke Disney film over Ariël, de kleine zeemeermin. De film wordt hier door onze oudste met veel plezier bekeken en ze trekt regelmatig een oude slaapzak van haar zusje over haar benen en speelt dan ‘zeemeerminnetje’. Ook haar poppen moeten er regelmatig aan geloven en het liefst zou ze ze mee het water innemen. Helaas zijn de meeste poppen niet zo geschikt voor in het water. Maar nu, met Zwemmende Ariël van Hasbro, zou dit geen probleem meer moeten zijn en kan het speelmoment voortgezet worden in het water. Wij probeerden het voor je uit!

Disney Princess Zwemmende Ariël verpakking review - Mama's Meisje Blog

Zwemmende Ariël

De pop ziet er mooi uit en is herkenbaar als de enige echte Ariël. En dat zag mijn dochter ook direct: Ariël! Het enige dat ze opmerkte is dat de haren van de pop wat korter zijn dan de haren van de ‘echte’ Ariël (voor zover je van een ‘echte’ zeemeermin kan spreken dan) maar in het water is overdreven lang haar natuurlijk niet handig. Daar is over nagedacht. De pop draait op 2 AAA batterijen die NIET zijn inbegrepen. Mocht je de pop dus cadeau doen, geef er dan ook setje AAA batterijen bij. Aan de voorkant van de pop zitten kleine sensoren die er voor zouden moeten zorgen dat de pop kan zwemmen. Als je de batterijen in het daarvoor bestemde deel op de rug van de pop heb geplaatst en je een vinger voor de sensoren houdt begint de staart van de pop al te bewegen. Maar dan, de meest belangrijke test: can she swim? Oftewel, kan ze zwemmen? Nu is het niet echt weer om het zwembad in te duiken en een bad hebben wij niet, dus bij gebrek aan beter deed onze wasbak dienst als privé-zwembad voor onze roodharige vriendin. En voilà, zodra de sensoren het water raakten begon de staart te wiebelen en zwom de pop inderdaad door het water, tot grote vreugde van dochterlief.

Zwemmende Ariël Pop review - Mama's Meisje Blog

Ze kan echt zwemmen!

Ariël houdt het ongeveer 45 seconden per zwembeurt vol. Daarna moet je haar even uit het water halen en de sensoren afdrogen voor ze weer klaar is voor de volgende zwembeurt. Het is leuk om haar mee te nemen in bad of zomers in het zwembad, daar komt onze kleine zeemeermin wat beter tot haar recht dat in een wasbak van nog geen meter breed. In een zwembad zou ze echt een heel stuk kunnen zwemmen. Ik had eigenlijk een soort opwindmechanisme verwacht (zoals bijvoorbeeld bij de opwindbootjes van vroeger) waardoor de pop een metertje kon zwemmen waarna je haar weer opnieuw zou moeten opwinden maar dit is dus niet het geval. Deze zeemeermin is met haar tijd meegegaan er werkt iets geavanceerder dan haar voorgangers. Hoewel het Ariël haar wens was om mens te worden, is mijn dochter van mening dat ze prima een zeemeermin kan blijven en voor nu zetten wij ons ‘diep in de zee’ feestje nog even voort in de wasbak maar in de zomer zal Ariël vast en zeker haar vinnen mogen strekken in groter water!

Disney Princess Zwemmende Ariël is verkrijgbaar voor €29,99 bij diverse speelgoedwinkels en online.

photo 2018 11 18 19 09 14 1

WIN: Disney Princess Zwemmende Ariël

Niet alleen Ilse en haar meiden ontvingen deze prachtige zwemmende Ariël! We mogen ook één lezer blij maken met Disney Princess Zwemmende Ariël.  Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de zwemmende zeemeermin!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 26 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 27 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.