De zomer: mijn favoriete seizoen! Dump mij maar bij het strand: handdoekje, flesje zonnebrand (altijd smeren!), tijdschriftje mee. Ik kan me er de hele dag vermaken. Daarom vulde ik de leuke Zomer Tag in, die ik tegenkwam op de blog van bmellow.nl

Wat is je favoriete zomerdrankje?

Aangezien ik een gigantische theeleut ben, drink ik elke dag minimaal 5 koppen van dit warme drankje. Zomer én winter! Het maakt me niet uit hoe warm het is: ik hou van thee. Maar gelukkig drink ik ook nog wel eens wat anders. Water bijvoorbeeld :P ook erg zomers. Een verfrissende cola light op z’n tijd vind ik ook erg lekker. Maar het ultieme zomerdrankje is voor mij rosé. Het liefst met een kleine sparkle en halfzoet!

Wat is jouw ultieme zomerhit?

Alles wat Spaanstalig is en waarvan ik de tekst niet kan meezingen, brengt bij mij het ultieme zomergevoel naar boven. Ik heb geen favoriet die er met kop en schouders bovenuit steekt, want ik ben gek op muziek in allerlei genres en daarom zou ik je zo een zomerse top 40 kunnen voorschotelen. Maar ik doe het niet ;) Deze van Deorro en Elvis Crespo scoort vrij hoog in mijn favorietenlijstje. Grappige is dat ik Elvis Crespo al luisterde toen ik nog een kleine Karin op de Antillen was en dat hij sinds Suavemente ineens bekend is in Nederland.

 

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

De Antillen met op 1: Curaçao en op 2: Aruba

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Het lijkt me geweldig om met mijn gezin een roadtrip door Amerika te maken. Wel als Suus ietsje ouder is, want nu heeft ze er nog niet zoveel aan. Ik zou dan wel meteen voor minimaal 3 weken willen gaan om zoveel mogelijk te kunnen zien.

Malediven 1

Maar mijn ultieme vakantie is toch wel het strandplaatje. Witte bountystranden en een azuurblauwe zee. Ik zou supergraag eens naar de Malediven gaan. Dat is echt mijn droom. Ik weet uit verhalen van anderen dat er werkelijk niets te beleven is op de Malediven, alleen maar zand en water. Maar doe mij zo’n huisje boven zee met zo’n kijkgat erin en een trappetje naar het water en ik beloof je dat ik zal genieten als een baas. He-le-maal mijn ding!

Ga je liever naar het strand of naar het zwembad?

Ik heb een hekel aan het zwembad. Soms ontkom je er niet aan, maar dan nog liever een buitenzwembad dan eentje binnen. Ik kies dus overduidelijk voor het strand. Al moet ik ook dat even nuanceren. Deze verwende doos wil namelijk alleen zout water. Een duik in het IJsselmeer heb ik als kind menigmaal gemaakt, maar nu zul je me er niet meer in vinden. Het liefst drijf ik gewoon in de Carïbische zee. Just saying… 

Draag jij liever een badpak of een bikini

Ik was echt fan van bikini’s. Kocht er 3 per zomer, omdat ik zo slecht kon kiezen. Heerlijk, lekker bruin worden op mijn buik en rug! Helaas heeft de zwangerschap nogal wat sporen achtergelaten waardoor de bikini een echte no go voor mij is geworden. Ik heb er nog geen een gekocht maar ik kies nu liever voor een badpak… Als iemand nog tips heeft? Beneden in de comments graag!

Wat doe je het liefst in de zomer?

Als ik thuis ben: de hele dag de deur van de woonkamer naar de tuin open, lekker buiten eten, spelen met Suus in de tuin of pootje baden in het zwembadje. Samen barbecueën is ook erg fijn in de zomer. Lekker genieten van de zon en het mooie weer!

IMG 4704

Wat zijn je plannen voor deze zomer?

We gaan in september een weekje op vakantie naar Texel. Verder zien we wel wat de zomervakantie ons brengt! We maken geen plannen heel ver van te voren, we zien wel wat we gaan doen. Zomer in Nederland laat zich slecht plannen, dus we zijn ook een beetje afhankelijk van de weergoden.

IMG 3799

Als je op vakantie gaat, waar ga je dan heen?

Texel

Aan welke zomer heb jij goede herinneringen?

Aan de zomer van 2015, toen we samen naar Curaçao en Aruba zijn geweest. We hebben toen een hele mooie reis gemaakt en ook heel veel familie bezocht. Daar heb ik hele goede herinneringen aan.

IMG 4516

Houd jij ook zo van de zomer? Wat zijn/ waren jouw plannen voor deze zomer? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

Bron: Malediven,