Ken jij de boekenserie van De Waanzinnige Boomhut al? De eerste drie delen zijn nu in paperback editie verschenen! In deze blog vertel ik je er graag meer over én mag ik iemand blij maken met De Waanzinnige Boomhut van 13, 26 en 39 verdiepingen! Doe je mee? 

Populaire kinderboekenserie

Als kind vond ik niets zo fijn als het lezen van leuke, avontuurlijke en grappige boeken. Ik heb er heel wat populaire kinderboekenseries doorheen gewerkt. Hoe tof is het om door te kunnen blijven lezen over je favoriete personages die spannende avonturen beleven of in een meeslepende verhaallijn terechtkomen? ‘Say no more‘ moet het duo Andy Griffiths (auteur) en Terry Denton (illustrator) gedacht hebben… Zij schreven de bekende en populaire kinderboekenserie De Waanzinnige Boomhut, die uit maar liefst 13 delen bestaat. In ieder nieuw deel komen er weer 13 verdiepingen bovenop de boomhut waarin Andy en Terry wonen. Deze boomhut is er eentje die behoorlijk tot de verbeelding spreekt. Zo is er bijvoorbeeld een bowlingbaan, een ijssalon met 78 smaken waar een ijs-opscheppende robot werkt die Edward Schephand heet en kun je er babydinosaurussen aaien. De boeken van De Waanzinnige Boomhut zijn inmiddels door miljoenen kinderen over de hele wereld gelezen en worden ook ontzettend geprezen omdat ook kinderen die niet van lezen houden of lezen lastig vinden, deze populaire kinderboekenserie verslinden! Niet zo gek, want deze boeken zitten bomvol humor en tekst wordt afgewisseld met veel tekeningen. De eerste drie delen van de reeks verschenen nu in paperback en Suus mocht ze lezen!

Budget kinderboekentip de paperback editie van De Waanzinnige Boomhut! (+ WIN!) - Mama's Meisje blog

De Waanzinnige Boomhut paperback editie

Begin deze maand verschenen de eerste drie delen van De Waanzinnige Boomhut in paperback. Wat een geluk voor Suus dat zij deze boeken ontving en mocht lezen voor mijn blog! De paperback editie is meteen een budget kinderboekentip, want waar de hardcover variant voor €17,99 per stuk over de toonbank gaat, is de paperback aantrekkelijk geprijsd voor €12,99! De snelle rekenaar snapt dat je op een boekenserie bestaande uit 13 delen dus flink kunt besparen op deze manier. In het eerste deel, De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen, maakte Suus kennis met Andy en Terry en hun boomhut waarin ALLES mogelijk is. Ik gaf haar het eerste boek op vrijdagavond, ze had ‘m binnen een dag uit. Ze was heel enthousiast, kwam tijdens het lezen regelmatig de leuke illustraties en grapjes laten zien en vertellen. Een succes, dus door naar deel 2: De Waanzinnige Boomhut van 26 verdiepingen!, die al net zo snel uitgelezen was. En dat gold ook voor deel 3 (De Waanzinnige Boomhut van 39 verdiepingen), waarin wederom hardop gelachen werd. Deze keer over het huis vol dieren van Jill en de fratsen van professor Stupido. Alle delen zijn los leesbaar, maar ik raad je toch aan om bij deel 1 te beginnen omdat in de volgende delen weleens terug wordt geblikt. Lang verhaal kort: deze boekenserie is écht een aanrader! Het zit vol fantasie, leest makkelijk door de combi van tekst en illustraties én zit vol humor. Het enige ‘minpuntje’ dat ik kan bedenken: deze boeken zijn in no time uitgelezen haha, maar ik vermoed dat ze nog vaak opnieuw gelezen gaan worden door onze dochters. En inmiddels staan de opvolgende delen al op Suus verlanglijstje genoteerd: een perfecte cadeautip voor kinderen vanaf een jaar of 7!

waanzinnige boomhut boeken - Mama's Meisje blog

WIN: De Waanzinnige Boomhut van 13, 26 en 39 verdiepingen!

Niet alleen Suus ontving de eerste drie delen van deze populaire kinderboekenserie: we mogen de eerste drie delen in paperback van De Waanzinnige Boomhut ook weggeven! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 19 juni 2024. De winnaar krijgt uiterlijk 22 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

#gekregen / affiliate: disclaimer