Eigenlijk is het al bedtijd, maar je wilt het verhaaltje voor het slapen niet wéér overslaan… Vandaag vertel ik alles over ‘De mooiste 1-minuut verhaaltjes’, waarin we lezen over de avonturen van kleine Huppel. En dat is niet het enige: ik mag ook twee exemplaren van dit vrolijke voorleesboek weggeven! Doe je mee?

Drukke avondspits

Je kent dat wel: na het eten begint het badder- en pyjamaritueel en vervolgens is het alweer véél later dan verwacht. Aan de ene kant is het allang bedtijd, maar om het verhaaltje nu wéér over te slaan… In ons drukke gezin lopen wij hier steeds vaker tegenaan, maar van Deltas kregen we een leuk voorleesboek wat daar perfect op inspeelt. ‘De mooiste 1-minuut verhaaltjes’ is een voorleesboek voor kinderen vanaf 2 jaar en is een perfecte combi tussen een verhaaltje voor bedtijd en een drukke avondspits. Wij kregen een exemplaar van Deltas én ik mag er twee weggeven!

Deltas kleine huppel de mooiste 1-minuut verhaaltjes - Mama's Meisje blog

Korte verhaaltjes

In ‘De mooiste 1-minuut verhaaltjes’ lezen we alles over het schattige konijntje dat kleine Huppel heet. Samen met zijn zusjes en babybroertje maakt hij, net als mensenkinderen, een heleboel dingen mee. Van piraatje spelen tot een sneeuwballengevecht houden en van voor het eerst naar school gaan tot uit een boom vallen; we lezen alles over zijn grote en kleine avonturen. Die korte verhaaltjes duren ongeveer 1 minuut en dat is niet alleen handig bij een drukke avondspits, maar ook voor jonge kinderen die nog een vrij korte aandachtsspanne hebben. In dit 191 pagina’s tellende boek ben je voorlopig nog lang niet uitgelezen en de schattige tekeningen bij de verhaaltjes spreken mijn kindjes enorm aan. En hebben we meer tijd? Dan mogen ze nóg een verhaaltje kiezen, en soms wel twee!

“De mooiste 1-minuut verhaaltjes” (Nina Flores, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044757958), adviesprijs €16,95 is zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

Voorleesboek voor kleine kinderen korte verhaaltjes voor slapengaan - Mama's Meisje blog

WIN: De mooiste 1-minuut verhaaltjes (2x!)

Niet alleen wij ontvingen een exemplaar van dit leuke boek… Ook jij maakt kans op één van de twee exemplaren van “De mooiste 1-minuut verhaaltjes“! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op een exemplaar van dit vrolijke voorleesboek over kleine Huppel
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 20 juli 2020. De winnaars krijgen uiterlijk 24 juli bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.