Inspiratieloos op het gebied van kraamcadeautjes? Wat dacht je van een romper? Praktisch, in allerlei stijlen verkrijgbaar én qua prijs voor ieder wat wils. Ik zette de leukste rompertjes op een rijtje, kijk je mee?

Een romper als kraamcadeautje

Toen ik hoogzwanger van ons derde dochter was, kreeg ik regelmatig de vraag: “wat staat er op je wensenlijstje voor als de baby er straks is?” Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat wij werkelijk álles al in huis hadden en dat ik het antwoord op die vraag ook lastig vond. En toch werd ik óók deze keer na haar geboorte verrast met superleuke cadeaus tijdens mijn kraamweek (en ver daarna). Natuurlijk gaat het niet om de cadeautjes, maar de meeste mensen willen niet met lege handen aankomen en daarom is een romper als kraamcadeautje perfect! Rompers zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren, printjes en maten én in allerlei prijsklassen. Je kunt het dus zo gek maken als je wilt: geef je bijvoorbeeld alleen een rompertje of doe je er ook een cadeaubon bij zodat de newly mom zelf iets kan uitkiezen? Ik zette de leukste rompertjes op een rij die ik spotte op de pagina met babykleding van Zalando.

De leukste rompertjes als kraamcadeautje! - Mama's Meisje blog

De leukste rompertjes

Zelf ben ik fan van rompers met schattige kleurtjes, gemaakt van mooie stofjes of met kekke printjes. Na de geboorte van Linn kreeg ik er een stuk of vijf, variërend in maat. Erg handig zodat je er op de lange termijn wat aan hebt! Als ik er nu een grotere maat bij pak, voelt het altijd weer als het uitpakken van een cadeautje. En van rompers kun je er eigenlijk nooit teveel hebben, haha. Ik spotte echt hele toffe exemplaren uit allerlei verschillende prijscategorieën, kijk maar:

Bloemenprint

Helemaal hip is de bloemenprint en die misstaat natuurlijk niet op een rompertje! Ik spotte deze varianten van Name it en ik vind de kleuren prachtig:

Name it rompers met bloemenprint - Mama's Meisje blog

Rompertjes met panterprint

Een beetje leopard love mag natuurlijk niet in de kast van je newborn én in dit overzicht met de leukste rompertjes ontbreken. En als je weet dat de mommy to be waar jij een kraamcadeautje voor wilt scoren er ook van gecharmeerd is, dan zit er vast een mooie optie tussen deze rompertjes met panterprint! Van links naar recht: Lindex – Name it – The Striped Cat – Name it – Mini Rodini

Panterprint romper - Mama's Meisje blog

Oh boy!

Ik zal wel de laatste zijn die zegt dat bepaalde kleuren of prints ‘alleen voor jongens zijn’. Maar in de categorie ‘jongens’ vond ik op de website van Zalando deze stoere rompers! Ze zijn van Lindex, Joha en Sanetta.

de leukste rompertjes voor jongens - Mama's Meisje blog

Basic / met kraagje

Liever geen printjes of figuurtjes op een romper als kraamcadeautje, maar gaat je voorkeur uit naar een basic variant of met een kraagje? Het kleurenpalet met aardetinten vind ik prachtig en daar kwam ik een heleboel moois van tegen. Deze zijn van o.a. Name it, ARKET, Tommy Hilfiger en Lindex.

basic of met kraagje luierpakje - Mama's Meisje blog

Als ik je een tip mag geven: koop een rompertje als kraamcadeautje in maat 68 of 74, dat zijn meestal de maatjes waar de mommy to be nog niet zoveel van heeft ingeslagen en is lekker op de groei. Shop ze!

Heb jij wel eens een romper als kraamcadeautje gegeven? En welke uit dit overzicht vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Disclaimer