YAY! De Goedheiligman is weer in het land en daarom is het de hele week feest op de blog! Een heuse winweek, waarbij ik vandaag aftrap met de eerste Sinterklaas giveaway. Lees alles over ‘De avonturen van Woppie het konijn’ en maak kans op één van de twee exemplaren! Doe je mee?

Vrolijke verhaaltjes

Het is je inmiddels vast wel bekend: onze liefde voor boeken en voorlezen! Het is de dames met de paplepel ingegoten, want beiden bladeren ze maar wat graag door verschillende boekjes hier in huis. Zo lezen we sinds kort de vrolijke verhaaltjes uit ‘De avonturen van Woppie het konijn‘ voor. In dit mooie voorleesboek lezen we alles over Woppie, het grappige konijntje. Samen met zijn vriendjes Milou de koe, Bert de big en Klaartje de kip beleeft hij de leukste avonturen! Het allerleukste? Woppie woont op de boerderij en dat is natuurlijk een feest der herkenning voor onze meiden!

Deltas boek woppie konijn voorleesboek - Mama's Meisje blog

Op de boerderij

Woppie het konijn beleeft zijn avonturen op de boerderij, wat een schot in de roos is. Vooral Suus, die ruim 3 is, vind de illustraties heel interessant en herkenbaar. Ze benoemt de situaties die ze ziet, evenals de verschillende objecten zoals de kruiwagen, de stal en de strobalen. Nog leuker is het wanneer ik haar vraag of ze het boekje aan mama wil voorlezen: ze verzint dan haar eigen verhaal en dat stimuleert de fantasie nog meer. Het boek is opgedeeld in twee verschillende verhaaltjes: ‘Circus op de boerderij‘ en ‘Woppie maakt het bont‘. De leeslengte is hierdoor perfect als verhaaltje voor het slapengaan en ook qua aandachtsspanne van mijn peuter. Door de kleurrijke illustraties en de verhaalvorm is dit boek over ‘De avonturen van Woppie het konijn‘ een perfecte aanvulling van onze leesplank!

‘De avonturen van Woppie het konijn’ (Nicole Korchia, Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044755312), adviesprijs €12,50 is zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

De avonturen van Woppie het konijn kinderboek uitgeverij Deltas - Mama's Meisje blog

WIN: De avonturen van Woppie het konijn

Niet alleen Suus en Niene ontvingen een exemplaar van dit leuke boek… Ook jij maakt kans op één van de twee exemplaren van ‘De avonturen van Woppie het konijn‘! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op dit boek vol vrolijke verhaaltjes!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 25 november 2019. De winnaars krijgen uiterlijk 28 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Review kinderboek de avonturen van woppie het konijn - Mama's Meisje blog