Drie jaar geleden verhuisde ik op een uur rijden van mijn familie en vriendinnetjes. Een uur lijkt niet zoveel, maar soms is het lastig om spontaan de auto in te stappen en even langs te gaan. Gelukkig zijn er manieren om te laten weten dat je aan je lievelingsmensen denkt en één daarvan is het versturen van een bloemetje! Vandaag deel ik een leuke tip met je: lees je mee?

Verhuizen voor de liefde

Toen ik Erik eind 2008 ontmoette, wist ik dat hij op een uur rijden van mij vandaan woonde. Jarenlang reden we meerdere keren per week naar elkaar toe, totdat we in 2015 gingen samenwonen. Ik verhuisde voor de liefde en liet daarmee mijn woonplaats inclusief familie en vriendinnen achter. Ik was toen nog kindloos en daardoor was het super makkelijk om spontaan in de auto te stappen voor een gezellige thee date of een verjaardagsfeestje. Dit deed ik dan ook veelvuldig en hierdoor voelde het eigenlijk helemaal niet zo ver, dat uur rijden. Toen kwam Suus en met één kindje ging ik al wat minder vaak die kant op, maar sinds de komst van Niene is het nogal een onderneming en dus zie je elkaar minder vaak. Gelukkig zijn er veel manieren om met elkaar in contact te blijven, maar het is ook wel eens fijn om iemand op een speciale manier te laten weten dat je aan hem of haar denkt!

greetz bloemen1

 

Een verrassing bij de post!

Dat echte post cool is, daar sta ik helemaal achter. We doen tegenwoordig heel veel via social media en app, maar een kaartje in de bus is een klein feestje op zich. Hoe leuk is het om dit kaartje extra speciaal te maken door er bijvoorbeeld een bloemetje bij te laten bezorgen? Zelf ben ik ook wel eens verrast met een boeket en wat voelde ik me toen verrast! Bij Greetz worden van 25 juni tot en met 1 juli alle bloemen gratis bezorgd. Wil jij iemand verblijden met een bosje Greetz Bloemen? Vul de kortingscode ‘BLOEMEN‘ in en de gratis bezorging t.w.v. €4,95 wordt automatisch verrekend bij de bestelling! Bestel je bij Greetz voor 16:00 uur (op werkdagen), dan wordt het diezelfde dag nog bezorgd. Bestel je voor 22:00 uur, dan wordt het de volgende dag bezorgd. Greetz bezorgd 7 dagen per week en belooft 8 dagen versgarantie op alle bloemen. Op deze manier kun je altijd iemand verrassen met een uniek en persoonlijk boeket!

 

1200x628 gratis bezorging bloemen

Mensen houden van bloemen

Een moeder die 50 wordt, een broertje met een nieuwe baan of een vriendin die een kindje heeft gekregen: allemaal momenten die gevierd moeten worden! Toen Niene drie maanden geleden geboren werd, vond ik het geweldig dat de postbode maar liefst twee keer met een mooie bos bloemen voor de deur stond! Ik vond dat zo’n verrassing en het was nét even iets specialer dan alleen een kaart. Mensen houden van bloemen, dus is er iets moois te vieren of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur een mooi boeket via Greetz!

liefs karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking!