Unicorns, we love them! Mijn liefde voor eenhoorns is duidelijk overgeslagen op mijn meisjes, want toen we een interactieve eenhoorn van Clementoni Baby ontvingen, kregen ze er zelfs ruzie om… Ik vertel vandaag waarom mijn meisjes zo dol zijn op ons nieuwe vriendje én ik mag ook iets heel leuks weggeven! Lees je mee?

Clementoni Baby speelgoed

Ik kende Clementoni vooral van puzzels en bordspellen, maar sinds kort weet ik dat ze ook een zeer uitgebreide collectie babyspeelgoed hebben. Clementoni ontwikkelt speelgoed dat bedoeld is om kinderen spelenderwijs dingen te leren. En niet alleen voor baby’s, want voor iedere leeftijdscategorie en levensfase hebben zij een breed assortiment. De Clementoni Baby collectie is bedoeld voor kindjes vanaf 6 maanden en helpt je kindje spelenderwijs te ontdekken. De Activity Train en Activity Motor kunnen niet alleen rijden, maar hebben ook verschillende licht- en geluideffecten. Speelgoed met licht en geluid doet het bij onze dames altijd erg goed, dus toen we van Clementoni de pluchen eenhoorn ontvingen, was het feest!

motor trein

 

“Je vriendje vol magie”

Ik moet toegeven dat ik de eenhoorn eerst heb verstopt in de kast om te voorkomen dat Suus ‘m zich al zou toe-eigenen terwijl haar zusje in bed lag. Toen we de eenhoorn uit de verpakking haalden, wist ze niet hoe snel ze hem moest grijpen, ondertussen roepend: “paardje! Paardje!“. Bijzonder om te zien hoe snel kinderen doorhebben hoe speelgoed werkt, want ik heb niets voor hoeven doen. Suus drukte gelijk op de hartvormige button en ik mocht aanschouwen hoe interactief deze eenhoorn is. De gekleurde voetjes hebben een magische aantrekkingskracht op kinderen. Niet alleen op Suus, zelfs Niene greep er gelijk naar. Al liggend op het kleed reikte ze naar de voetjes van de eenhoorn, terwijl haar grote zus voordeed hoe ze de eenhoorn aan het zingen en praten kreeg. Ondertussen lichten de wangetjes van de eenhoorn op, waardoor deze er nog schattiger uitziet. De eenhoorn zingt liedjes, vertelt over letters en cijfers en door de combinatie met verschillende geluids- en lichteffecten blijft het boeiend voor mijn kleintjes. Het zal nog even duren voordat Niene alle functies van dit “paardje” ontdekt heeft, maar het feit dat beide meisjes gecharmeerd zijn van hun nieuwe zachte vriendje, bewijst dat deze interactieve knuffel niet alleen geschikt is voor de allerkleinsten van 6 maanden, maar tot de leeftijd van een jaar of 3 interessant is.

De Interactieve Eenhoorn van Clementoni is verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en online voor de adviesprijs van €24,99.

img 7032

collage clementoni mamasmeisje

WIN: speelgoed van Clementoni Baby (2x)!

Niet alleen Suus en Niene werden verwend door Clementoni. Ik mag twee items uit de Clementoni Baby collectie weggeven aan mijn volgers, namelijk 1x de Activity Train en 1x de Activity Motor! Wil je kans maken op deze leuke prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welk item jij graag wilt winnen: de Activity Train óf de Activity Motor.
  • Extra winkans: deel of repost het bericht over de winactie op social media óf tag iemand die ook van deze winactie moet weten!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 2 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 6 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.