Vanaf maart is er een gloednieuwe serie te zien op MTV: Celebrity Bumps: Famous and Pregnant! Daar wilde ik meer over weten en dus dook ik het wereldwijde web op, op zoek naar meer info! Van bump tot baby en alles wat daarbij komt kijken… Lees je mee?

Favoriete tv-zender

MTV en ik: we go way back. Mijn zusje ontdekte ‘16 and pregnant‘ destijds en sindsdien was het onze favoriete tv-zender. Hele zondagen spendeerden we aan de marathons die werden uitgezonden, vooral omdat je dan weer helemaal bij was als je het de rest van de week niet had gezien. Op dat moment was MTV nog helemaal niet zo bekend bij het ‘grote publiek’ en daarom voelen wij ons nu met terugwerkende kracht trendsetters, want wij kenden dat natuurlijk allemaal al. Er volgden nog veel meer series: Teen Mom, Catfish, Cribs, The Hills en ga zo maar door. En heel eerlijk? Nu ik geen tiener, maar thirty something ben en die me-time momentjes behoorlijk spaarzaam zijn geworden, zap ik toch het allerliefst door naar MTV als ik een keertje chef afstandsbediening ben. Ja, ik kijk ook graag naar Netflix én TLC, maar ik hou van de vibe van de programma’s op MTV en toen ik laatst weer een avondje Catfish keek, zag ik tijdens een reclame dat er vanaf maart een nieuwe serie te zien is! Celebrity Bumps: Famous and Pregnant kan natuurlijk niet ontbreken op een mamablog, dus ik praat je bij!

SERIE TIP: The Hills meets MTV Cribs in deze Netflix serie!

Uitgelichte afbeelding favoriete MTV series op televisie Catfish Teen Mom 16 and pregnant True Life - Mama's Meisje blog

Celebrity Bumps op MTV

Programma’s over zwangerschap: yes please! Zoals gezegd waren (lees: zijn) wij fervent kijker van 16 and pregnant en alle edities van Teen Mom. Heerlijk vind ik het, want deze programma’s laten het leven van mommy’s (to be) zien en eerlijk gezegd vond ik dat al leuk toen ik zelf nog niet eens aan kinderen moest denken. Nu ik zelf moeder ben, kijk ik er met andere ogen naar maar vind ik het nog steeds even leuk! Zo vond ik het enorm begrijpelijk, maar súper jammer dat Chelsea niet meer te zien is in Teen Mom 2. En toen kwam dus die reclame voorbij, over Celebrity Bumps op MTV. Daar wilde ik meer over weten! Vanaf maart is deze gloednieuwe serie te zien en deze past perfect in het rijtje van zwangerschaps-reality shows die al populair waren bij deze zender. In Celebrity Bumps: Famous and Pregnant volgen we in 9 afleveringen 6 beroemde stellen die een kindje verwachten. Oké, eerlijkheid gebied te zeggen dat bij het lezen van de namen bij mij nog weinig belletjes gaan rinkelen, maar de ervaring leert dat dat het kijken van zo’n serie écht niet minder leuk maakt!

'Celebrity Bumps Famous and Pregnant' op MTV beroemde babybuiken in nieuwe tv-show review Celebrity Bumps reality serie over zwangerschap - Mama's Meisje blog

Reality-serie over zwangerschap

Wie zijn er dan te zien in Celebrity Bumps: Famous and Pregnant? Volgens enkele nieuwssites gaat het om een indrukwekkende cast, met Ex on the Beach deelnemer Charlotte Dawson, Big Brother UK winnares Kate Lawler en Love Island’s Marcel Sommerville. Terwijl ze de bumpy road naar het ouderschap betreden, worden ze op de voet gevolgd door camera’s. Een reality-serie over zwangerschap, want ook al ben je rijk en beroemd, een zwangerschap is op vele vlakken voor het merendeel van de vrouwen hetzelfde. En dus mogen we meekijken bij alle hoogte- en dieptepunten: van de voorbereidingen op de komst van het kleintje tot echo’s en van babyshowers tot het ultieme moment: je pasgeboren baby mee naar huis mogen nemen. Alles is op verschillende manieren in beeld gebracht. Interviews met de soon to be parents, videodagboeken over het leven van de koppels en dus een intiem kijkje in het leven van deze ‘vol van verwachting’ zijnde ouders. Ik ben enorm benieuwd naar deze serie en ga sowieso kijken. MTV’s Celebrity Bumps: Famous and Pregnant is vanaf 9 maart iedere dinsdagavond om 22.30 uur te zien op MTV in Nederland en België.

Had jij al van Celebrity Bumps op MTV gehoord? Ga je ook kijken? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1