Tijd voor de derde Sinterklaas giveaway van deze week! Wij keken de film van Casper en Emma op jacht naar de schat en vertellen vandaag wat we ervan vonden. Ook mogen we twee dvd’s weggeven! Doe je mee?

Casper & Emma fan

Eerlijk gezegd heb ik als moeder best een tijdje onder een steen gelegen, want ik ontdekte Casper & Emma bij toeval via Netflix. Ik klikte per ongeluk de serie aan en sindsdien heb ik een ware Casper & Emma fan in huis! Logisch ook, want de avonturen van deze vrolijke kleuters sluiten perfect aan op de belevingswereld van mijn 3-jarige. En dus zingt ze vrolijk alle liedjes mee, kijkt ademloos naar de avonturen van Casper, Emma, mevrouw Konijn en Welpje én noemt de hond van opa en oma sindsdien ‘Bassa’ omdat dit veel te veel lijkt op ‘Tasja’ (de echte naam van de hond…). Toen we dus een code ontvingen om de nieuwste film van dit gezellige duo on demand te bekijken, maakte ik haar erg blij. Ideaal voor op een regenachtige herfstdag!

Review Casper Emma film bioscoopfilm op jacht naar de schat - Mama's Meisje blog

Het verhaal

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!
De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Onze mening over deze film

Zoals gezegd keken wij op een regenachtige herfstdag naar de film Casper en Emma op jacht naar de schat. Ik kan onze mening over deze film in één woord samenvatten: geweldig! Kan ook niet anders, want Suus is dol op Casper en Emma en daarom zou het een beetje gek zijn als ze niet ook weg was van deze film. Zeker een aanrader!

DVD Casper & Emma op jacht naar de schat - Mama's Meisje blog

WIN: DVD Casper en Emma op jacht naar de schat!

Niet alleen wij mochten deze avontuurlijke film al bekijken… We mogen ook twee dvd’s van Casper en Emma op jacht naar de schat weggeven aan onze lezers! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op één van de twee dvd’s!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 27 november 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 28 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.