Met het naderen van de eerste verjaardag van Suus, zijn we begonnen aan de voorbereidingen van haar feestje. Ik vertel vandaag meer over de Cake Smash: waarom kozen wij hiervoor en hoe gaat zo’n fotoshoot nou eigenlijk? Ook ben ik benieuwd naar jouw mening: vind je een Cake Smash leuk of overdreven?

Wat is een Cake Smash?

De Cake Smash is eigenlijk overgewaaid uit Amerika, maar sinds een aantal jaren ook heel hip in Nederland. Speciaal voor de eerste verjaardag wordt er een mooie taart gemaakt, waarna het feestvarken lekker van de taart  mag snoepen en er mee smeren, kliederen en spelen! Van het geheel worden natuurlijk foto’s gemaakt en zo wordt er een leuke herinnering aan de eerste verjaardag gemaakt. De één vind dit verschrikkelijk overdreven, de ander is enorm enthousiast. Ik behoor tot de laatste categorie.

Cakesmash bij eerste verjaardag1

 

Waarom kiezen wij voor een Cake Smash bij Lisette Lubbers?

Ik ben dol op mooie foto’s. Al voordat ik zwanger was, volgde ik de Lisette Lubbers op social media. Dan zag ik al die bolle buiken en newborn babytjes voorbij komen en dacht ik: ‘als ik ooit zelf een kindje krijg, wil ik dit ook!‘. Dus toen ik een week of 9 zwanger was, mailde ik Lisette om een zwangerschapsshoot én een newbornshoot vast te laten leggen. Ben nog iedere dag blij met de prachtige foto’s: kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van haar werk! Tijdens de newbornshoot heb ik dus gelijk een afspraak gemaakt voor de Cake Smash inclusief familiefoto’s.

Lisette Fotografie 6466

Toen ik de reservering maakte, was Lisette al heel bekend in Twente. Ik was twee maandjes na Kim Kötter uitgerekend en aangezien Kim ook uit Twente komt, verbaasde het mij niets dat Lisette de geboortereportage van kleine Muck maakte. Zo’n talent, dat moest een keer wijd en zijd bekend worden! Zo geschiedde en inmiddels heeft Lisette al menig bekende baby voor haar camera gehad. Xess Xava (Wesley & Yolanthe), Brandon (Bobbi & Mark), André jr. (André Hazes & Monique), Jackie (Nick & Kirsten Schilder) en noem maar op. Nu mag ze Suus (Erik & Karin) toevoegen aan het lijstje :P

Ook ‘gewone’ foto’s

Het was natuurlijk heel leuk om Lisette weer te zien. De vorige keer (met de newbornshoot) was ze zelf nog zwanger en wij dus net een paar weekjes papa en mama. Nu was haar zoontje Scotti er ook even bij en gezellig aan het kletsen met Suus, terwijl wij ook even bijkletsten. Toen was het tijd voor foto’s! We hebben eerst buiten foto’s gemaakt van ons gezin en van Suus in haar spijkertuinbroekje. Ze was lekker aan het lachen en had veel plezier. Daarna gingen we naar de studio, waar Lisette een geweldig decor had gemaakt voor de Cake Smash. Op haar Insta Stories kon je al een preview filmpje zien van Suus. Die het trouwens een beetje onwennig vond, het smeren met de taart. Maar het was echt heel leuk en ik ben zo ontzettend nieuwsgierig hoe resultaat zal zijn! Lisette liet al een paar foto’s vanaf de camera zien en die waren al geweldig… Spannend!

IMG 4485

IMG 4484

Cakesmash bij eerste verjaardag

We zullen een foto gebruiken voor de uitnodiging van Suzy’s First Birthday én natuurlijk een aantal afdrukken van de gezinsfoto’s maken voor in huis. Ook maak ik een fotoalbum van deze fotoreportage. Normaal gesproken deel ik geen foto’s van Suus, maar ik overweeg toch om na deze Cake Smash een uitzondering te maken… Dus wie weet zien jullie rond haar eerste verjaardag wel een verslagje op de blog! Sowieso is het leuk om Mama’s Meisje in de gaten te houden, want ook op de blog heb ik héél veel leuks geregeld rondom haar eerste verjaardag! Keep you posted ;)

Wat vind jij van fotoshoots rondom de zwangerschap en geboorte? Vind je een Cake Smash leuk of overdreven? Heb jij een Cake Smash Fotoshoot gedaan bij de eerste verjaardag van je kindje(s)? Ik lees je reactie graag terug in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin