YAY! Daar is ie weer: de nieuwe Zeeman babyfolder met daarin de Zeeman baby- en kinderkleding voorjaarscollectie 2023! Geloof mij: je wordt zéér hebberig van de inhoud… Kijk maar mee!

Zeeman babyfolder voorjaar 2023

Al een tijdje hield ik het in de gaten: de uitgave van de nieuwe Zeeman babyfolder voorjaar 2023. En ja hoor: daar is ie! En eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de inhoud deze keer absoluut niet tegenvalt. Toen de Zeeman in het verleden in ons dorp zat, kwam ik er veel regelmatiger. Vandaag de dag beperk ik die bezoekjes iets meer, want als ik nu naar Zeeman wil moet ik er twintig minuten voor rijden. Als ik dan bij Zeeman ben, loop ik negen van de tien keer tegen leuke koopjes en budgettips aan en die deel ik uiteraard weer via Instagram stories. Veel nieuwe artikelen en vooral Zeeman baby- en kinderkleding zijn binnen no time uitverkocht en dat verbaast mij niets, want de prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft prima. Zeeman is ontzettend populair onder moeders en ik gok dat de nieuwe babyfolder daar geen uitzondering op gaat zijn! Bij het zien van de schattige items voor de allerkleinsten, de zachte kleurtjes en printjes voor de baby’s en dreumesen en de vrolijke en stoere kidscollectie krijg ik spontaan zin in het voorjaar. De folder loopt van maat 44 tot en met maat 128 en de eerste items druppelen al binnen. Benieuwd wat je de komende maanden bij Zeeman kunt verwachten? Kijk maar mee!

Zeeman babyfolder voorjaar 2023 - Mama's Meisje blog

Zeeman babykleding t/m maat 68

As we speak liggen de eerste schattige newborn kleertjes al in de winkels! Een aantal van de basics die je hieronder ziet, zijn verkrijgbaar vanaf maat 44 t/m maat 68. Hoe fijn dat je ook voor premature maatjes terecht kunt bij dit budget adresje! Populair zijn de boxpakjes met rib structuur, verkrijgbaar in 3 kleuren (groen, terra en wit). Deze zijn er vanaf maat 50 t/m 68 en er zijn one size bijpassende mutsjes te krijgen. Deze pakjes zijn altijd suuuupersnel uitverkocht en dat snap ik wel hoor: ik ben compleet uit de baby’s, maar hier word zelfs ik nog hebberig van! Ook nu heeft Zeeman weer een heel schattig kleurenpalet uitgekozen dat in mijn ogen perfect aansluit bij het aankomende voorjaar: zachte tinten, lieve printjes, vormpjes en streepjes: yes please! Eerder waren daar ook veel matching kinderkameraccessoires bij te vinden, in deze Zeeman babyfolder voorjaar 2023 zie ik vooral speelgoed en de textiel items die we eerdere jaren ook zagen zoals hydrofiele monddoekjes, swaddles en verschoonkussenhoezen. Net als ieder jaar ontbreekt ook de Nijntje collectie niet in de Zeeman voorjaarscollectie 2023 en dit keer vind ik ‘m helemaal top! Niet alleen rompers, sokjes en pyjama’s, maar ook speelgoed, slabbers, een leuke opbergmand en zelfs een badjasje in kleurtjes die helemaal hip zijn! Die doen het óók goed als cadeautje!

Zeeman babykleding tm maat 68 1 - Mama's Meisje blog

Zeeman babykleding tm maat 68 2 - Mama's Meisje blog

Zeeman babykleding tm maat 68 3 - Mama's Meisje blog

Zeeman nijntje collectie 2023 Mamas Meisje blog

Maat 68 t/m 86

Het stukje ‘afscheid nemen van maat 86’ viel vorig jaar samen met het verschijnen van de nieuwste Zeeman babyfolder en dat deed een beetje pijn, haha. Ik vind de Zeeman voorjaarscollectie 2023 voor de maten 68 t/m 86 nu alwéér zo leuk maar helaas: Linn past er absoluut niet meer in. De sweaters en broekjes voor jongens komen in prachtige kleuren: rennen maarrrr! En de kleding die volgens de folder vanaf maart in de winkels ligt, vind ik ook helemaal top. Als je dit voorjaar nog op zoek bent naar een bruiloft outfit voor je kleine man, dan zou ik sowieso die broeken met bretels gaan scoren. In combinatie met het overhemdje uit de folder en een mooie strik ben je voor een budgetprijsje klaar! Tip van flip, zullen we maar zeggen. De items voor meisjes in zacht geel gecombineerd met bloemetjes is toch ook helemaal geweldig… Ik ben even huilen in een hoekje haha! Vanaf mei begint de zomerkleding dan binnen te druppelen en die is lekker makkelijk: luchtige stofjes, niet teveel poespas en mooie kleuren. Shorts, hemdjes, shirts en jurkjes voor kleine prijsjes!

LEES OOK: ZO BUDGETTEER IK DE KINDERBIJSLAG!

kinderkleding maat 68-86 - Mama's Meisje blog

vanaf maart in de winkels - Mama's Meisje blog

Zomerkleding budgettip betaalbare babykleding Mamas Meisje blog

Zeeman kinderkleding maat 92 t/m 128

Aangekomen bij de categorie waar twee van mijn drie kinderen in vallen: de Zeeman kinderkleding in maat 92 t/m 128. En ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ga alvast in mijn slaapzak voor de deur liggen en het matching setje van blouse en short in wit met printje scoren dat vanaf februari in de winkels ligt… Dat wordt vast rennen! Van de fellere kleuren word ik zelf niet zo enthousiast en ik zag via een plaatselijke Zeeman facebookpagina dat de gebloemde truien bijvoorbeeld al binnen zijn, terwijl in de folder ‘mei’ staat. Daarover hieronder nog een tip, zodat je minder misgrijpt. Over de zomerkleding ben ik dan wel weer enthousiast, al vind ik ‘m voor de jongens stiekem net weer leuker dan voor de meiden. Meestal druppelt er, naast de items in deze Zeeman voorjaarscollectie 2023 folder, nog wel meer binnen dat te zijner tijd verschijnt in de nieuwsbrief, de folder en op Instagram.

Zeeman kinderkleding voorjaar 2023 - Mama's Meisje blog

budget tip betaalbare kleding voor kinderen maat 92 - 128 - Mama's Meisje blog

Rompers & basics

Net als in vorige babyfolders staat ook deze Zeeman babyfolder niet alleen in het teken van de voorjaarscollectie 2023. Er zijn ook basics die het hele jaar verkrijgbaar zijn, al zullen sommige items door populariteit soms tussentijds uitverkocht raken. De slab met mouwen is wat mij betreft een ontzettende aanrader: ik heb er een flinke stapel van in de kast liggen en doe deze standaard aan bij Linn als we gaan eten. Daarover nog een katoenen slabber en de kleren blijven een stuk schoner dan zonder. Ook de rompers van Zeeman komen aan bod en in deze Zeeman voorjaarscollectie 2023 zitten weer wat nieuwe kleurtjes en printjes. Zelf kocht ik altijd de Sweet ’n Soft variant met 5% elastaan. Die bevielen altijd goed, omdat ze zacht bleven en goed aansloten: óók na veelvuldig wassen. Er is ook een katoenen variant (daarin staat geen Sweet ’n Soft) en persoonlijk vond ik die iets minder. Voor nieuwe ouders heeft Zeeman al jaren een leuke actie: je kunt een gratis rompertje aanvragen via de website! Zeker een aanrader als je kennis wilt maken met de rompers van Zeeman (of al goede ervaringen hebt en een tweede, derde, vierde, enz. baby’tje mag verwelkomen).

Zeeman rompers ervaring Mamas Meisje blog

Gratis romper aanvragen - Mama's Meisje blog

Rennen naar Zeeman!

Naar mijn mening kunnen we de komende maanden weer een heleboel leuks bij Zeeman verwachten! Ik stort me op project ‘scoor matching setje‘ en vind er ook hele leuke opties tussen zitten voor een babyshower of kraamcadeautje. Wil je niet misgrijpen? Dan is het sowieso slim om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zo word je op de hoogte gehouden van de nieuwste folders. Toch leert de ervaring dat dingen die in de folder staan, vaak al (veel) eerder in de winkels liggen, zo ook items die in de Zeeman voorjaarscollectie 2023 zitten. Een fijne volgtip is Zeeman Helmond De Bus: in stories zie je dan voorbij komen welke vracht bij dit filiaal is binnengekomen. Door die stories grijp ik bij het filiaal bij mij in de buurt tegenwoordig minder vaak mis (en bezoek ik ‘m dus ook niet ‘voor niets’). Handige tip dus als je iets leuks gespot hebt en er graag op tijd bij wilt zijn! Dus, allemaal rennen naar Zeeman!

Wat vind jij van de nieuwe Zeeman voorjaarscollectie 2023? Welke Zeeman babykleding of kinderkleding gaat sowieso in jouw winkelmandje verdwijnen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog