Wibra musthaves alert! Ik deel drie keer een Wibra bak die voor ons onmisbaar is geworden, laat een handige life hack zien voor het opbergen van kabels en opladers én deel welke accounts je moet volgen om niets te missen bij Wibra! Kijk je mee?

Een dagje weg: zelf eten meenemen

Net als Action begint ook Wibra inmiddels gevaarlijk terrein te worden voor mij. Uit zelfbescherming kom ik er niet te vaak, want naast de leuke kinderkleding die ik er laatst scoorde toen de nieuwe kinderbijslag binnen was, loop ik ook regelmatig tegen andere handige dingen aan. Bijvoorbeeld voor als we een dagje weg gaan. Hoewel wij fan zijn van betaalbare uitjes zoals een kabouterpad, de kinderboerderij of een buitenspeeltuin, gaan we ook weleens voor de duurdere dagjes weg. Laatst nog, toen we met de kinderen naar de Efteling gingen, namen we ook een gevulde portemonnee mee. Dat is uiteraard een bewuste keuze – we hadden iets te vieren en aten dus lunch en avondeten in het pretpark – maar het is een prijzige aangelegenheid. Wij zijn fan van zelf eten meenemen als we een dagje weg gaan en dat eten moet natuurlijk ook ergens in vervoerd worden. Wibra to the rescue! In deze blog deel ik drie keer een Wibra bak, zoals de bekende Wibra snackdoos met vakken, en een handige organizer mét een life hack! Musthaves als je het mij vraagt en waarom, dat vertel ik je graag!

Budgettip 3x Wibra bak, snackdoos & opberger! - Mama's Meisje blog

Wibra snackdoos met vakken

De bekendste, dé Wibra bak onder de Wibra bakken, is toch wel de Wibra snackdoos met vakken. Deze is razend populair geworden doordat Diny van @budgetkidstips ‘m meermaals deelde op Instagram en de bakken raakten supersnel uitverkocht. Je kunt ze voor superveel verschillende doeleinden gebruiken, kijk maar eens naar het filmpje van Diny hieronder. Wij namen snackgroenten en lekkers mee tijdens dagjes uit en gebruikten ‘m om te vullen voor Sinterklaas en kerst en mee te nemen naar familie. Onze oudste dochter eet glutenvrij, we zorgen dan voor geschikte snacks voor het hele gezin zodat zij zorgeloos mee kan doen met de rest en dan is deze snackdoos écht ideaal. Sowieso is Budgetkidstips een volgtip want ze deelt hele creatieve, budgetproof knutselideeën, uitjes en koopjes! De Wibra snackdoos met vakken is er in meerdere varianten: rond met 3 vakken (€1,99), rond met 5 vakken (€2,79) en vierkant met 5 vakken (€3,29), allen in diverse kleuren.

Opbergbakjes a.k.a. snackbakjes

Afgelopen zomer, tijdens onze gezinsvakantie in Friesland, liep ik zelf tegen een Wibra bak aan. Deze keer scoorde ik een opbergbak met daarin 3 losse bakjes. Stiekem scoorde ik er gelijk twee, haha. Perfect voor op het strand, zoals je in dit filmpje ziet! Zoals gezegd eet onze oudste glutenvrij (door de auto-immuunziekte coeliakie) en is het niet altijd gewenst dat iedereen uit hetzelfde bakje uit in verband met het risico op kruisbesmetting. In dit geval vulde ik de drie bakjes met chips en namen we deze mee naar het strand. Ieder kind een eigen bakje en tá-dá! Ik deelde de tip destijds via Instagram en dat werd mijn best bekeken reel tot nu toe. Het goede nieuws: ze zijn nog steeds verkrijgbaar! Ten tijde van mijn filmpje waren ze €2,29, dat is inmiddels €2,49 geworden en de beschikbare kleuren zijn roze, groen en grijs.

Organizer met 4 vakken

Een paar weken geleden was ik flink aan het opruimen in huis. Er was één kast die ik al heel lang genegeerd had, maar nu móést ik van mezelf. Dus: alles eruit, sorteren, weggooien wat weg kon en ga zo maar door. Je kunt er maar druk mee zijn en ik irriteerde me voor de zoveelste keer aan de la vol losse kabels en opladers. Alles zat door elkaar en hoe vaak ik al niet bij die kast had gestaan, zoekende naar de lader van bijvoorbeeld de tablet en dat ik er dan eerst een stuk of vier, vijf laders moest proberen voordat ik de goeie te pakken had. Al zoekende naar de oplossing kwam ik een Wibra bak tegen die perfect was voor mijn plan: een organizer met 4 vakken. In het filmpje hieronder laat ik zien waar je ‘m allemaal voor kunt gebruiken én deel ik een handige life hack waarmee je kabels en opladers voortaan overzichtelijk opbergt. Deze organizer is ook verkrijgbaar in zwart en roze en kost €1,79.

Ook handig: Wibra koelkast organizer

Naast de snackboxen en de opberger spotte ik online ook de Wibra koelkast organizer in meerdere varianten. Het ronde exemplaar is helemaal populair op Instagram en TikTok omdat je daarin bijvoorbeeld flessen en flacons kunt neerzetten en deze er, door de organizer te draaien, makkelijk uit kunt halen dan wanneer je alles in rijen in de koelkast zet. Deze is verkrijgbaar voor €4,99. Er is ook een langwerpige organizer voor €2,79 en een rechthoekige voor €3,29. Of je eieren in de koelkast moet bewaren, daarover verschillen de meningen, maar mocht je van team koelkast zijn, dan scoor je bij Wibra de ei organizer voor €3,99. Zelf hou ik het voorlopig even op de Wibra bak, snackdoos en opberger die ik hierboven liet zien, maar ik wilde de tip toch met je delen! Nooit meer iets missen bij Wibra? Dan is het slim om @wibramusthaves en @wibra_fanpage te volgen via Instagram. Zij delen wekelijks de nieuw binnengekomen artikelen en tips, ideaal! Ik denk dat een nieuw bezoekje aan Wibra niet lang op zich laat wachten… Shop ze!

Wibra koelkast organizer budgettip budget mamablogger - Mama's Meisje blog

Welke Wibra bak of opberger is er al in jouw huis te vinden? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog