Een paar weken geleden kwam de nieuwe babyfolder uit en renden we massaal naar Zeeman! Wát een leuke collectie en omdat ik zo’n groot Zeeman fan ben, trakteerde Zeeman op shoptegoed! Niet alleen ik mocht budgetshoppen voor Niene, ook Robbin ging op pad voor haar zoontje Boet én ik mag shoptegoed weggeven! Nieuwsgierig geworden? Lees maar mee welke outfits we scoorden en hoe je kans maakt om zelf te mogen shoppen bij Zeeman!

Low budgetshoppen voor €20

Wat een boel enthousiaste reacties kreeg ik na het verschijnen van de eerste Twee Tientjes Challenge op de blog! Kinderkleding is immers al prijzig genoeg en daarom gaat iedere maand een andere mama de uitdaging aan: low budgetshoppen voor €20! Petronella, de mama die als allereerst op pad mocht voor haar zoontje Mart, vond het superleuk om mee te doen. Voor deze tweede editie werd er uitgebreid geshopt bij Zeeman. Je ziet in deze blog zowel een meisjes- als een jongensoutfit van Zeeman én je maakt zelf ook kans op shoptegoed!

Twee Tientjes Challenge budget shoppen fashion kinderkleding kidsfashion hip betaalbaar goedkoop tips - Mama's Meisje blog

Budgetshoppen: Twee Zeeman outfits voor twee tientjes!

De zon laat zich weer zien en ik krijg spontaan zin in lange zomeravonden in de tuin. In de winkels druppelen de voorjaarscollecties binnen, zo ook bij Zeeman. Ik werd zo blij van het zien van de nieuwe babycollectie dat Zeeman besloot te trakteren! En daarom ging ik met shoptegoed op pad voor deze tweede editie van de Twee Tientjes Challenge. Nu wist ik dat Zeeman betaalbaar is, maar ik was blij verrast met het resultaat van mijn shopsessie: twee Zeeman outfits voor twee tientjes! En het leukste vind ik dat alle items onderling te combineren zijn, waardoor ik nog meer outfits kan creëren. Dat is pas budgetshoppen! Omdat Niene ziek was, heb ik geen foto’s kunnen maken met de outfits aan, maar die zie je binnenkort voorbij komen in m’n stories op Instagram! Alle items op de foto kosten opgeteld €19,95 (groen & roze shirt: €3,49 per stuk, grijze jeans: €7,99, grijze legging: €2,99 en haarbandjes: €1,99 per set van 2).

Twee Tientjes Challenge budgetshoppen Zeeman outfit - Mama's Meisje blog

Twee Tientjes Challenge Zeeman kinderkleding babykleding babyfolder babycollectie budgetshoppen outfit - Mama's Meisje blog

Een nieuwe Zeeman outfit voor Boet

Ook Robbin ging de uitdaging aan om voor maximaal €20 een nieuwe Zeeman outfit voor haar zoontje Boet te scoren!

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Robbin, 30 jaar en ik ben de mama van dochter Sam (wordt in april 3 jaar) en zoontje Boet (wordt in april 1 jaar).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Ik geef niet echt per maand een bepaald bedrag uit. Wat ik leuk vind en nodig heb voor de kids koop ik. Soms is dat een heleboel in één keer, soms is dat af en toe een kledingstuk. Schoenen voor Sam zijn toch wel de duurste uitgaven.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Zara, Hema, H&M (al kom ik daar de laatste tijd minder) en Primark vind ik heerlijk om af en toe doorheen te gaan.

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Zonder kids vind ik door de winkels struinen heerlijk, soms heb ik gewoon echt even kastvulling nodig, dan shop ik online.

Mijn grootste miskoop is:

Kleding op de groei kopen voor een komend seizoen.. Gaat aaaaaltijd mis!

Mijn budget fashiontip is…

Look a like All Stars, staat zooo leuk en je betaalt 2 tientjes. Altijd wel ergens online te krijgen!

Twee Tientjes Challenge budgetshoppen jongenskleding outfit baby collectie Zeeman - Mama's Meisje blog

Waar heb je geshopt voor de challenge?

Bij de Zeeman.

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Shirt streepjes €3,49
Shirt €3,99
Broek €9,99
Sokken €1,79
Totaal €19,26

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Super leuk en zeer goed geslaagd voor de grote, kleine man! Met twee verschillende t-shirtjes en een broekje, twee heel verschillende stoere outfitjes.

Wauw, wat is deze low budget outfit goed geslaagd, Robbin! En wat een handige budget fashiontip! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de challenge en hoe dat kan! Wat vind jij van deze Zeeman editie van de Twee Tientjes Challenge?

WIN: €25 shoptegoed bij Zeeman!

Ben jij, net als ik, helemaal enthousiast geworden na het zien van deze outfits en de nieuwe babyfolder van Zeeman? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk €25 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers! Wil je kans maken op deze waardebon zodat jij ook kunt budgetshoppen? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het shoptegoed.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 4 maart 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 8 maart bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.