Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, de lente komt eraan en dus was het tijd om de kledingkasten van de meiden weer te updaten! Ik shopte budget voorjaarskleding bij Next Direct, HEMA, C&A, Zara en H&M en laat onze aankopen in deze shoplog zien! Kijk je mee?

Budget kinderkleding

Groeispurt alert! ‘Ineens’ schieten die meiden de lucht weer in en was een heleboel kleding plotseling te kort of te klein. Die meiden groeien ook veel te snel hoor, niet te doen! Tijd om de kledingkasten in te duiken en alles te checken. Stapeltjes met wat nog past, wat helaas te klein is en natuurlijk konden Niene en Linn ook ‘shoppen’ uit de bakken met bewaarde kleding die goed is voor een tweede of derde ronde. Ideaal hoor, drie meiden! Linn gaat langzamerhand naar maat 92, Niene zit in 116 en Suus gaat naar maat 128. Al verschilt het enorm per merk én per item, maar nadat ik alles had gesorteerd, maakte ik weer een lijstje in mijn telefoon met wat ik voor de komende periode wilde bestellen voor ze. Ik zie namelijk altijd een heleboel leuks en door een lijstje te maken, raak ik niet uit het oog wat de kids nodig hebben. Ik koop dan veel gerichter en kan het onderling ook beter combineren. En, niet het minst belangrijke: het bespaart geld. Ik scoor eigenlijk altijd budget kinderkleding, maar ondanks dat blijven veel items echt netjes voor een tweede en derde ronde. Maar ze krijgen ook altijd iets nieuws, met name Suus (wat logisch is omdat zij de oudste is). Vorige week ging ik er eens even voor zitten, vulde de online winkelmandjes met opties en gooide er daarna uit wat overbodig was. Ik shopte budget voorjaarskleding bij Next Direct, HEMA, C&A, Zara en H&M en ben leuk geslaagd, al zeg ik het zelf!

Shoplog Budget voorjaarskleding bij Next Direct, HEMA, C&A, Zara en H&M! - Mama's Meisje blog

Nieuw voor Suus

Suus heeft altijd het meest nodig, want zij kan niet shoppen in de bewaarbak en dus kozen we een aantal dingetjes uit. We gaan nog een keer samen op pad, dus ik heb niet alles wat ze nodig had besteld. Daarnaast scoorde ik al wat items in de sale, die liet ik laatst zien in deze post op Instagram. Allereerst koos ze een softshell jas uit bij C&A, die deelde ik laatst al in deze blog met zomerjassen onder €40 voor kinderen. Ideaal voor het buitenspelen thuis of op de BSO. Daarnaast schoof haar spijkerjas van vorig jaar door naar Niene, dus bestelden we een nieuwe bij H&M (€21,85). Daar bestelden we ook een fijngebreid vestje in lila (€9,99). Bij Zara scoorde ik het oversized shirt met ‘Paris’ print (€7,95), superleuk met jeans en sneakers. Suus was helemaal in de gloria van het gebloemde rokje bij HEMA (€15). Eigenlijk hadden we de flared in dezelfde print op het oog, maar die was overal snel uitverkocht. Tot slot bestelde ik bij Next Direct nog een grijze legging (€6), is een keer wat anders dan alleen maar zwart. Binnenkort dus nog een shopdate samen, denk dat we dan sowieso naar Primark gaan voor leuke budget voorjaarskleding en we gaan ook op jacht naar nieuwe schoenen!

budget kinderkleding budgetblogger mamablogger - Mama's Meisje blog

Aankopen voor Niene

Over een paar weken start Niene op de basisschool en dan moeten je outfits natuurlijk on point zijn. Voor Niene hoefde ik geen zomerjassen te scoren, want die schoven door van Suus. Schoenen staan ook nog op het lijstje, daarvoor gaan we binnenkort dus op pad en daarnaast moeten er natuurlijk een beker, broodtrommel en rugzak komen. Bij H&M scoorde ik voor haar een gebloemd rokje (€12,99) en een longsleeve met vlinderprint (€3,99). Bij Zara vond ik de wijde blouse (€19,95) en het gestreepte shirt met Chupa Chups opdruk (€10,95) en bij Next Direct bestelde ik de gele longsleeve (€6) en de grijze legging (€4) voor Niene. Op schoenen bespaar ik trouwens niet, maar qua budget kinderkleding ben ik errrrg tevreden met deze koopjes.

H&M Zara shoplog 2022 - Mama's Meisje blog

Nieuwe kleding voor Linn

Voor Linn had ik het minst nodig, maar bestelde ik het meest. Ze had vrij veel donkere en winterse kleurtjes in de kast, daar móést ik natuurlijk iets aan doen… We beginnen bij H&M, waar ik het geweldige t-shirt met dinoprint (€3,99) voor haar bestelde. Zie ik dus helemaal voor me met een zwarte legging, schoentjes en een spijkerjasje. Staartjes in en gaan! Deze shirtjes waren er trouwens in tal van andere printjes, een perfecte budget voorjaarskleding tip! Bij Zara kocht ik het gewafelde blouseje (€19,95), het t-shirt in ribstof met bloemenprint (€7,95), het gestreepte roze shirt (€5,95) en de terrakleurige legging (€7,95). En natuurlijk kon mijn fave webshop Next Direct niet in dit rijtje ontbreken. Daar kocht ik een gebloemde legging (€6), een perzikkleurig gestreept shirt (€7), een blouse met geborduurde roosjes op het bovenste gedeelte (€14) en een 3-delige set met haarband, rokje en shirtje (€24). Goed geslaagd, al zeg ik het zelf!

budget voorjaarskleding H&M Zara 2022 - Mama's Meisje blog

Next Direct bestellen vanuit Nederland voor kinderen ervaring beoordeling review - Mama's Meisje blog

Je ziet het: de dames zijn klaar voor het voorjaar! Welk items uit deze shoplog vind jij het leukst? En waar shop jij het liefst budget voorjaarskleding? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog