Een canvas tas reken ik toch wel tot dé Summer Musthaves van dit jaar. Ik zag al vele hippe prints en shiny kleuren voorbij komen, maar stuitte nu op een low budget model! Voor slechts 2 euro was ik deze geweldige tas rijker. Kijk je mee? Spoiler alert: ik kocht er twee!

Canvas tas: summer musthave!

Plastic tasjes kunnen echt niet meer. Daarom loop ik al jarenlang met zo’n verfrommeld opvouwbaar én herbruikbaar model tas in mijn handtas. Echt fashionable is het niet. De canvas tassen die je nu ontzettend veel ziet, waren me al eerder opgevallen. Maar nooit ondernam ik actie! Totdat ik de folder van Kruidvat bekeek tijdens het online bestellen van luiers, voeding en andere shizzle. Oh, die canvas tassen! Er stonden heeeeele leuke in de folder én voor een zacht prijsje van slechts 2 euro per stuk. Weet je wat het allermooiste was? Ze waren online op voorraad. Na wat wikken en wegen (keuzes!) deponeerde ik er twee in mijn digitale winkelmandje. YAY for me!

Kruidvat tassentip

Canvas tassen bij Kruidvat

Toen de pakketbezorger aan de deur kwam, griste ik het pakket uit zijn handen en snelde de woonkamer in. Vol verwachting maakte ik de doos open en tadaaaa: mijn canvas tassen! Ze zijn groot, stevig en de printjes zijn net zo leuk als op de foto… Hip hip hooray!

Kruidvat tassentip1

Ik ben dus erg blij! En ik heb allerlei dingen bedacht om zo’n tas naartoe mee te nemen. Boodschappen doen, als we straks op vakantie gaan naar Texel, als ik naar een event ga (voor kladblok, pennen, visitekaartjes, camera enz…). Ik kan er ook luiers en doekjes in doen als ik even bij een vriendin op visite ga met Suus. Kortom: voor een paar euri’s ben ik weer helemaal hip en on fleek. Dat moest ik natuurlijk even met jullie delen ;)

SAM 3304

SAM 3310

Geen idee of ze nog verkrijgbaar zijn (online niet meer, misschien in de winkel?).  Stiekem heb ik spijt dat ik de ananasprint niet heb gekocht. Maar om nou gelijk drie canvas tassen te hebben is ook weer teveel van het goede. En roze is nou eenmaal my favourite. Wil je er dus één bemachtigen, wacht dan niet te lang! Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als kadootje voor je zus, vriendin of moeder :D

Heb jij deze tasjes al gespot bij Kruidvat? Ren je nu naar de winkel of is het niet zo jouw ding? Ik ben erg benieuwd naar je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin 1