Je knippert een keer met je ogen en het eerste jaar zit er alweer op. Tijd voor een feestje! We vierden voor Linn een bohemian verjaardag mét boho sweet table. Natuurlijk laat ik in deze blog álles zien en deel ik de linkjes naar de producten met je. Kijk maar!

Linn’s eerste bohemian verjaardag

Ineens is er een jaar voorbij! Vorig jaar zaten we rond deze tijd nog in het ziekenhuis, waar we een soort van genoten van onze kraamweek. Ik herinner me dat ik op dat moment dacht: “hoe zal ze over een jaar zijn?“. Veel tijd om daarover na te denken had ik niet, want de tijd ging voor mijn gevoel 400 keer zo snel als bij Suus en Niene. En dus vierden we dit weekend Linn’s eerste verjaardag. Inmiddels zijn er al heel wat verjaardagsfeestjes en taarttafels op de blog verschenen, dus koos ik een thema uit dat nog niet was gepasseerd. Het voordeel van zo’n eerste verjaardag is namelijk dat mama lekker kan kiezen wat zíj mooi vindt. And so she did: we gingen voor een bohemian verjaardag, inclusief boho sweet table. Oh, wat is het leuk geworden!

Bohemian verjaardag versiering decoratie - Mama's Meisje blog

kinderverjaardag in natuurlijke tinten materialen bloemtjes landelijk - Mama's Meisje blog

Bohemian versiering

Al in maart ging ik op zoek naar bohemian versiering, bij mijn vaste adresje: ome Ali. De levertijden kunnen weleens oplopen en ik wilde alles natuurlijk op tijd binnen hebben. Daarnaast had ik ook decoratie nodig voor de cake smash én bestelde ik alvast voor de verjaardag van Suus (begin juli) dus ik kon lekker losgaan. Via Pinterest deed ik inspiratie op en het viel me op dat een boho sweet table eigenlijk twee kanten op kan gaan: heel basic en rustig of iets drukker met wat meer ‘opvulling’. Ik besloot voor het tweede te gaan omdat deze stijl het beste bij ons past. Ik bestelde de volgende bohemian versiering bij AliExpress: kraftpapier wegwerpservies (bordjes), goudkleurig wegwerpservies (bekers), een macramé slinger met tassels jute vlaggetjes, een kanten tafelloper en pompoms in aardetinten. Het tafelkleed kocht ik rond Pasen bij Kruidvat, de taarttopper had ik nog ongebruikt liggen van enkele jaren geleden en de rest van de deco had ik ook allemaal al in huis. De avond van tevoren heb ik alles zover mogelijk klaargezet en al snel ontstond precies het sfeertje dat ik voor ogen had. Love it!

bohemian versiering verjaardag bruiloft cake smash gender reveal babyshower - Mama's Meisje blog

boho sweet table - Mama's Meisje blog

Taart en gebak

Op een taarttafel kunnen natuurlijk geen zoetigheden ontbreken. Sterker nog, taart en gebak zijn de eyecatchers en dus woog ik mijn opties af. Voor de cake smash dook ik zelf de keuken in, maar voor deze boho sweet table besloot ik het te bestellen. We zitten in een ontzettend drukke tijd en ik zag het niet voor me dat ik ook nog een halve dag in de keuken zou moeten staan. Bij Bakkerij de Anti Gluut bestelde ik een carrot cake. Deze is, zoals de naam al doet vermoeden, geheel glutenvrij en dus kon Suus ook lekker meesmullen. Daarop zette ik de taarttopper met de tekst ‘happy birthday’ en deze combi paste perfect in het plaatje. Daarnaast vroeg jeeigentaart.nl of ik gebak uit hun assortiment wilde proberen. Ik koos voor de taartjes waarbij ik zelf een afbeelding kon uploaden. Dat werd een marmer printje, omdat het zo lekker matcht met een bohemian verjaardag. Ook bestelde ik er vierkantje koekjes bij met een foto van de cake smash erop afgebeeld. Deze zijn per 3 verpakt en daarom extra leuk om mee naar huis te geven aan de visite. We hebben er heerlijk van genoten met z’n allen!

glutenvrije taart bestellen - Mama's Meisje blog

Gepersonaliseerde koekjes met foto - Mama's Meisje blog

Verwend

Stiekem hoop ik dat dit de laatste verjaardag is die we op deze manier hebben moeten vieren. We hebben de visite namelijk opgesplitst en weinig mensen uitgenodigd. Wij duimen dat we begin juli, met de verjaardag van Suus, wel weer wat meer mogelijkheden hebben voor een grotere verjaardag. Voor Linn had het trouwens alleen maar voordelen want het was lekker rustig en ze kreeg de volle aandacht van het bezoek. En ondanks dat we het maar klein vierden, is ze enorm verwend. Ondanks alles gaat deze bohemian verjaardag de boeken in als geslaagd!

Wat vind jij van deze boho sweet table? En vind jij een bohemian verjaardagsfeestje ook zo’n leuk idee? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1