Mommy’s to be: opgelet! Zoek jij nog een leuk cadeautje met een luchtige toon ter voorbereiding voor de oma(‘s) in spe? Stop met zoeken! Vandaag vertelt Ilse alles over het boek ‘Ik word oma’ en we mogen ook een exemplaar weggeven! Welke oma (to be) moet hier zeker kans op maken? Check de blog voor de winactie!

Voor oma

Ben je zwanger en zoek je nog een leuke manier om dit aan de grootouders in spe te vertellen? Of ken je iemand die binnenkort oma wordt en zoek je nog een leuk cadeautje? Dan heb ik een leuke tip voor je! Het boek ‘Ik word oma’, inspiratie voor oma’s en opa’s in spe van Lore de Vilder (Mama Baas, waar we al eerder een boek van reviewden op de blog), met illustraties van Emma Thyssen. Een leuk en luchtig boek met alle ins en outs voor alle soorten grootouders in spe; van de lol opa tot en met de doe-het-zelf opa en van de creatieve oma tot en met de cupcake oma.

Boek ik word oma mama baas cadeau grootmoeder grootouders - Mama's Meisje blog

Handige tips en leuke quotes!

Het boek staat vol met handige tips, leuke quotes en verschillende vraagstukken waar je als grootouder mee te maken krijgt. Hoeveel wil je gaan oppassen, wil je dat op vaste dagen gaan doen of alleen in noodgevallen? Krijgt je kleinkind een eigen kamertje bij jou thuis en zo ja, wat heb je daar allemaal voor nodig? En als de bevalling zich aandient, race je dan direct naar het ziekenhuis of kan je beter even afwachten…? Dit alles en nog meer lees je in ‘Ik word oma’. En laat je niet misleiden door de titel want ook aan de opa’s is gedacht met een speciaal hoofdstuk voor hen. Dus grootouders in spe: lees dit boek aandachtig want met zoiets moois als een kleinkind op komst kun je maar beter beslagen ten ijs komen!

Review boek ik word oma mama baas - Mama's Meisje blog

‘Ik word Oma’ (Lore de Vilder, Mama Baas, ISBN: 9789401449915) is verkrijgbaar voor €14,99) in de boekhandel en online.

WIN: ‘Ik word oma’

Niet alleen Ilse ontvang dit leuke boek, we mogen ook een exemplaar weggeven van ‘Ik word oma‘. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit toffe boek!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 19 december 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 23 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.