Twee weken geleden las je de recensie van Ilse over het pas verschenen boek ‘de Schoolfabriek’. Vandaag heb ik iets heel leuks voor je: ik mag namelijk één exemplaar weggeven! Wil jij je dus optimaal voorbereiden op de wondere wereld van de basisschool? Lees snel verder!

De wondere wereld van de basisschool

Een tijdje geleden hoorde ik dat je je kind op de leeftijd van tweeënhalf jaar al moet inschrijven bij de basisschool. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nu echt nog niet aan moet denken dat mijn meisje over iets meer dan twee jaar al naar school gaat. Niet omdat ik haar zo vreselijk ga missen, maar omdat de basisschool gewoon zo’n wondere en bijzondere wereld an sich is. Ilse staat er wat dat betreft een stuk dichterbij, want haar dochter gaat over een kleine twee maanden naar de basisschool en daarom las zij namens Mama’s Meisje het boek ‘de Schoolfabriek‘. Een boek met daarin volgens de auteurs ‘alles wat je moet weten als je kind voor het eerst naar school gaat’.

20180426 123741

Van luizenmoeder tot voorleesvader

In ‘de Schoolfabriek‘ krijg je als ouder, maar ook als kind, allerlei tips en ervaringsverhalen te lezen over je soon to start carrière als luizenmoeder of voorleesvader. Ben je benieuwd naar de uitgebreide recensie van Ilse? Je leest haar review hier terug!

jkej8452

WIN: Een exemplaar van ‘de Schoolfabriek’

Niet alleen Ilse mocht ‘de Schoolfabriek‘ lezen, ik mag ook één exemplaar weggeven! Wil jij je optimaal voorbereiden op de eerste schooldag, speelafspraakjes en tien minuten gesprekjes? En kun je dit boek dus goed gebruiken? Lees dan goed wat je moet doen om kans te maken:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit geweldige boek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 6 juni 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 9 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

liefs karin