Twee weken geleden zag ik op Twitter een tweet voorbij komen die afkomstig was van Willemijn van 2WMN. Zij en Martine waren nog op zoek naar bloginsinders voor hun samenwerking met Santa Maria Tex Mex. Ik voelde me meteen aangesproken en meldde me aan…

Bloginsider voor 2WMN

Een dag later ontving ik een mailtje van Bloginsiders: ik ben uitgekozen als bloginsider voor de campagne van 2WMN met Santa Maria Tex Mex! Dat betekend dat ik aan de slag mag met producten van Santa Maria Tex Mex. Voor mij zeker niet onbekend: ik heb al menig gerecht gemaakt met deze producten óf voor me laten koken (thanks, zusje!). Enchilada’s, taco’s, fajita’s, quesedila’s, tortillawraps: ik hou d’r van ;) Ik ben dus ontzettend enthousiast om aan deze challenge deel te nemen. Ik zal je meer vertellen over wat de challenge precies inhoudt.

SAM 2307

SAM 2305

Challenge: lunchen met Tex Mex

Wat is de bedoeling tijdens deze challenge? Zoals je op social media hebt kunnen zien, heb ik een pakket ontvangen vol met producten van Santa Maria Tex Mex. Tussen nu en 10 mei ga ik vier keer aan de slag met deze producten. Ik ga namelijk vier keer laten zien dat je heerlijk kunt lunchen met Tex Mex! Als ik dat op de meest originele, verrassende en creatieve manier doe, maak ik kans op een mooie prijs. En wie weet komt Willemijn of Martine zelf bij mij eten!

SAM 2302

Mijn gerechten op social media

Houdt dus mijn social media in de gaten de komende tijd! Ik hoop jullie te inspireren en ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan met de producten. Dus zie je een van mijn gerechten langskomen? Een like of reactie is altijd welkom ;)

Liefs Karin