Happy New Year! Mama’s Meisje wenst jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar toe en ik hoop dat al je wensen uit mogen komen. De eerste dag van 2018 begint gelijk goed met de Nieuwjaarshop 2018! Twintig bloggers, twintig keer een winactie: hop je gezellig mee? Lees snel verder, dan vertel ik je alles over deze bloghop en de geweldige prijs die je bij Mama’s Meisje kunt winnen!

Nieuwjaarshop 2018

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen bij andere bloggers, voor mij is het de eerste keer dat ik er aan eentje mee doe: een bloghop. Wat dat precies inhoudt? Een aantal bloggers organiseert een soort ‘hop’, waarbij je langs verschillende blogs komt die allemaal een winactie organiseren. In dit geval doen er 20 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers mee die schrijven over en voor gezinnen. Elke blog bevat een link naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen.

Nieuwjaarshop correcte versie

Welkom bij Mama’s Meisje

Mogelijk ben je naar Mama’s Meisje doorverwezen via MetMirjam, misschien is dit wel de eerste keer dat je op mijn blog komt kijken: welkom! Ik ben Karin (29), woon samen met Erik (30) in een pitoresk Twents dorpje en samen hebben wij dochter Suus (1). Op dit moment ben ik bijna 29 weken zwanger van onze tweede dochter, die eind maart wordt verwacht. Op Mama’s Meisje schrijf ik over mijn leven en ervaringen als mama, maar ik ben ook nog steeds dat meisje wat van shoppen, lekker koken, gezellige uitjes en beauty houdt! Mama’s Meisje is dé plek voor mama’s die het meisje in zichzelf niet vergeten. Ik hoop je hier vaker te zien! Hop je hierna gezellig door naar Life by Xenia? Op haar blog schrijft zij ontzettend leuk over DIY, deelt ze de lekkerste recepten en schrijft zij over de leukste uitjes. Bij Xenia maak je kans op een geweldige voetbal wekkerradio met verwisselbare frontjes!

 

WINACTIE

We Are Pregnant Event7

Little King Arthur

Op We Are Pregnant belandde ik bij een stand waar ik compleet verliefd op raakte. Zoals ik al eerder vertelde, was ik gelijk verliefd op de items van het merk Wilson & Frenchy. Blame it on the hormones, maar hoe lief, schattig en zacht ineen wordt gebracht tot de perfecte lijn babykleding: ik ben zo blij dat ik het ontdekte! Little King Arthur is de enige store in Nederland die dit Australische merk verkoopt en is daarmee uniek! Een prachtige kwaliteit stof met de mooiste prints in kleuren die mij enorm aanspreken. Maar er is meer…

Bloghop Nieuwjaarshop 2018

Exclusieve merken voor kinderen tot 7 jaar

Sinds afgelopen zomer kun je bij Little King Arthur namelijk terecht voor kinderkleding en accessoires voor jongens en meisjes tot 7 jaar. Ben je nieuwsgierig of begint jouw hart sneller te kloppen bij merken als Mad About Mini, Organic Zoo, Rylee + Cru en Nixnut? Neem zeker een kijkje op de website van Little King Arthur. Naast kleding en accessoires verkopen zij namelijk ook speelgoed zoals puzzels van Mudpuppy, boekjes van Wee Gallery en spelletjes van Tiger Tribe. Een conceptstore voor kids met exclusieve merken die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn. Ik mag aan jullie alvast verklappen dat Little King Arthur vanaf aankomende zomer ook kleding van Iglo & Indi, KNAST by Krutter en Petit by Sophie Schnoor in haar assortiment opneemt!  Ik ben fan en vind het ontzettend leuk om voor de baby, en voor Suus ook, kleertjes te kopen waarvan ik zeker weet dat (bijna) niemand ze heeft. Ik koos deze keer een geweldig setje van Wilson & Frenchy uit en dit schattige poederroze broekje van Adam en de kleine wolf. Little King Arthur is origineel, hip en uniek en het is zeker een aanrader om eens in hun webshop te snuffelen!

Bloghop Nieuwjaarshop 20181

WIN: €30 shoptegoed bij Little King Arthur

Hoe leuk is het dat ik maarliefst €30 shoptegoed van Little King Arthur mag weggeven aan één van jullie? Wil je kans maken op dit shoptegoed? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans wilt maken op shoptegoed van Little King Arthur. Welk item uit de webshop staat op jou wishlist?
  • Extra winkans: tag iemand die ook van deze actie moet weten onder het bericht op social media!
  • Let op: om kans te maken, moet je de één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op maandag 8 januari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

HOP, op naar Life by Xenia!

Ik verwijs je door naar Life by Xenia, waar je die gave voetbal wekkerradio kunt winnen! Hop ze!

Liefs Karin