Happy Mothersday! Omdat het zo’n speciale dag is, leek het me leuk om weer eens mee te doen aan een bloghop! Vierentwintig bloggers doen mee en bij iedere blog is er een leuke prijs te winnen. hop je gezellig mee? Lees snel verder, dan vertel ik je alles over deze bloghop en de geweldige prijs die je bij Mama’s Meisje kunt winnen!

Moederdag bloghop 2018

Dit is de tweede keer dat ik meedoe aan een bloghop. Misschien heb je het wel eens bij andere bloggers voorbij zien komen, maar ik zal nog een keertje uitleggen wat het precies inhoudt. Een aantal bloggers organiseert een soort ‘hop’, waarbij je langs verschillende blogs komt die allemaal een winactie organiseren. In dit geval doen er 24 leuke bloggers mee. Elke blog bevat een link naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 24 blogs leert kennen.

moederdag 1

Welkom bij Mama’s Meisje

Mogelijk ben je naar Mama’s Meisje doorverwezen via Beebs and Moms, misschien is dit wel de eerste keer dat je op mijn blog komt kijken: welkom! Ik ben Karin (29), woon samen met Erik (30) in een pitoresk Twents dorpje en samen hebben wij dochters Suus (1) en Niene, die bijna 8 weken geleden ons gezin verblijdde met haar komst! Op Mama’s Meisje schrijf ik over mijn leven en ervaringen als mama, maar ik ben ook nog steeds het meisje dat van shoppen, lekker koken, gezellige uitjes en beauty houdt! Mama’s Meisje is dé plek voor mama’s die het meisje in zichzelf niet vergeten. Ik hoop je hier vaker te zien! Hop je hierna gezellig door naar Supermoms? Op hun blog schrijven de zusjes Sandra en Martine over hun ervaring als supermoms. Sandra en Martine vinden dat iedere mama een supermom is en dat mogen we ons best eens vaker realiseren!

img 2356

Elma van Vliet

Via Instagram kwam ik op de feed van Elma van Vliet terecht. Nieuwsgierig nam ik een kijkje op haar website en kwam erachter dat ik al eens boeken van haar cadeau had gedaan. De boeken ‘Mam, vertel eens‘ en ‘Pap, vertel eens‘, zijn cadeauboeken die je aan je ouders kunt geven, waarna zij hem een tijdje later ingevuld weer teruggeven. Zo’n bijzonder naslagwerk met persoonlijke herinneringen, dat is toch prachtig? Inmiddels zijn er tal van boeken en spellen bijgekomen, die je allemaal helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote momenten en herinneringen.

img 2351

 

WIN: Voor Mama – Cadeauboek (2 x)

Speciaal voor deze Moederdag Bloghop mag ik 2 keer een exemplaar van Voor Mama weggeven. In dit cadeauboek kun je creatieve opdrachten maken en persoonlijke vragen beantwoorden. Op deze manier maak je eenvoudig een persoonlijk, blijvend en uniek cadeau voor jouw moeder! Wil je kans maken op dit bijzondere boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit mooie cadeauboek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 20 mei 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 23 mei bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

HOP, op naar Supermoms!

Ik verwijs je door naar Supermoms, veel plezier! Hop ze!

Liefs Karin