Afgelopen woensdag was ik samen met Niene en een vriendin aanwezig bij het Stokke x Prénatal bloggersevent in Zandvoort en wat was het leuk! Hoe leuk? Dat laat ik jullie vandaag zien in een fotoverslag! Kijk je mee?

Een groot bloggersevent meemaken

Vorige week zondag scrolde ik door mijn inbox en zag een nieuwsbrief van Prénatal, die ik opende. Er stond een verwijzing in naar Facebook, waar kaarten werden verloot voor het Stokke x Prénatal bloggersevent. Daar wilde ik natuurlijk héél graag bij zijn! Want hoewel Mama’s Meisje deze maand meer dan 20.000 unieke bezoekers ontvangt, is mijn blog maar een kleintje vergeleken bij de grote namen die op dit bloggersevent aanwezig waren. En dus deden ik en mijn zwangere vriendin mee met de winactie. Maandag kreeg ik een appje van haar: we hadden gewonnen! Superleuk en dolenthousiast gingen we woensdag, samen met Niene, in de auto op weg naar Zandvoort. Zon, een geweldige locatie en goed gezelschap: ik neem jullie mee naar het Stokke x Prénatal event!

prenatal x stokke event rianne fotografie 168

Foto: Rianne Fotografie

Instant vakantiegevoel

Na een autorit van twee uur parkeerden we vlakbij de boulevard en liepen we richting de locatie: het Beach House van Hippie Fish. In één woord: wauw! Wat een prachtige locatie, de styling was helemaal top en we hadden een instant vakantiegevoel toen we binnenkwamen! Je waant je even op Ibiza, want zowel binnen als buiten was alles helemaal in dezelfde mooie stijl aangekleed en er waaide een heerlijk briesje via de openstaande deuren naar binnen. Met allemaal hippe zithoekjes en een speelhoek voor de kinderen was er zowel binnen als buiten ruimte genoeg voor iedereen. Eén voor één druppelden alle genodigden binnen en ondertussen konden we wat drinken en gaf ik Niene de fles. Er hing meteen een hele relaxte sfeer en hoewel ik een beetje zenuwachtig was van te voren, was iedereen superlief en vriendelijk!

img 4941

stokke x prenatal 20182

Op reis met Stokke

De vakantietijd is begonnen en Stokke heeft veel producten in haar assortiment die je helpen om goed voorbereid op reis te gaan met je kleintje! Sophia Tienstra van Mommyproof TV deelde een top 10 met tips voor een vakantie met je baby. Daarna kregen we allemaal een Stokke Paspoort en konden we ons laten inspireren en informeren! Bij ieder product kregen we uitleg, konden we zelf het product bekijken en kregen we bij ieder product een stempel in ons paspoort. Zo maakte ik kennis met de Stokke PramPack, een reistas voor de meeste kinderwagens. Super praktisch, want stel je voor dat je met je baby gaat vliegen en ter plaatse de kinderwagen nodig hebt! Deze reistas zorgt ervoor dat je je kinderwagen gewoon mee kunt nemen en is voorzien van wieltjes, waardoor je ‘m als een soort trolley kunt verplaatsen. Je kinderwagen komt onbeschadigd aan en de PramPack kun je for the time being gewoon even oprollen. Deze reistas voor je kinderwagen is goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen. Ik vind ’t een ideale oplossing en daarom het delen waard! Daarnaast testten we de verschillende kinderwagens zoals de Stokke Xplory, Trailz en Scoot. En natuurlijk ontbrak de Flexi Bath niet, die we al eens uitgebreid getest hebben! Nieuw is het meerijdplankje in de vorm van een skateboard. De meeste meerijdplankjes zorgen ervoor dat je zelf niet meer handig achter je kinderwagen kunt lopen. Door het lange ontwerp van dit plankje is dat bij Stokke wel zo en daarnaast is het voor de grotere broer of zus natuurlijk ontzettend cool om op zo’n skateboard te staan. Deze heeft trouwens een toffe print aan de onderkant en is makkelijk te bevestigen met een simpele klik. Handig!

img 4911

 

stokke x prenatal 20181

Foto’s: Rianne Fotografie

prenatal x stokke event rianne fotografie 26

Foto: Rianne Fotografie

Goodiebox en Goodiebag

Ook mochten we een Goodiebox vullen met allerlei mooie make-up en skincare producten. De Goodiebox is een maandelijkse verwennerij die je bestelt voor de prijs van €19,95 per maand. Je ontvangt dan elke maand een box met make-up, skincare, haircare en beauty tools met een minimale waarde van €65. Een me-time momentje dus, waar ik behoorlijk voorstander van ben. In de ‘Meisjestijd‘ editie van augustus zal ik jullie meer vertellen over de inhoud, want die ga ik de komende tijd uitgebreid testen! Nadat we alles hadden bekeken, geprobeerd en genoeg stempels hadden verzameld in ons paspoort, kregen we een supertoffe summerproof goodiebag!

prenatal x stokke event rianne fotografie 005

Foto: Rianne Fotografie

stokke x prenatal 20183

img 4916

prenatal x stokke event rianne fotografie 62

Foto: Rianne Fotografie

Wat een toffe ervaring!

Wauw, ik vond het echt geweldig om erbij te zijn en we hebben dan ook ontzettend genoten. Hoe kan het ook anders: met onze voetjes in het zand, het zonnetje erbij en een relaxt sfeertje! Het was heel leuk om de mommy influencers die ik via Instagram volg eens in het echt te zien en nu kon ik ein-de-lijk eens kletsen met Natalie Vijfhuizen, die “in het echt” nog leuker is dan online! Niene was de hele dag ook relaxt en had alleen rond half vijf even een huilmomentje. Het was voor haar de eerste stranddag en daar hebben we natuurlijk uitgebreid foto’s van gemaakt ;) Na afloop van het event hebben we heerlijk genoten en gegeten bij een aantal andere strandtentjes aan de boulevard en daarna was het tijd om naar huis te gaan! Omdat we zo kort voor het event wisten dat we er naartoe gingen, lag een dag erna de officiële uitnodiging nog in de bus. Heel lief: een flessenpost! Een toffe ervaring om bij dit event aanwezig te mogen zijn en wie weet wat de toekomst brengt voor Mama’s Meisje ;) Prénatal & Stokke: bedankt voor deze geweldige middag en het mini-vakantiegevoel!

Wat vind jij handig om mee te nemen op reis met je baby? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin