Speciaal voor de eerste verjaardag van Suus maakte ik uitnodigingen. Ik ontwierp en bestelde ze online bij Blijkaartje en laat je vandaag zien hoe het resultaat geworden is!

Een speciaal feestje

De eerste verjaardag, dat vinden wij een hele bijzondere. Wat vliegt een jaar voorbij! Een jaar geleden waren we net 24 uur ouders van een klein wurm en nu kruipt, kletst en staat het dametje al. Omdat we van die mooie cakesmash foto’s hadden, wilde ik daar graag iets speciaals mee doen. Bij een speciaal feestje horen mooie uitnodigingen. En dus ging ik aan de slag via de website van Blijkaartje.

Zelf ontwerpen met Blijkaartje

We hebben al eerder kaartjes besteld bij Blijkaartje. Zo komt het geboortekaartje van Suus er vandaan en ook de kerstkaart ontwierp ik daar met de online ontwerpmodule. Het werkt erg makkelijk en je hebt keuze uit allerlei achtergronden, stickers, sierobjecten en lettertypes.

ontwerpmodule

Teveel om op te noemen! Van te voren had ik al een idee van wat ik wilde: als voorkant een eigen foto uit de cakesmash shoot. De achterkant moest vooral rustig blijven maar wel hip!

Uitnodiging van Blijkaartje

Omdat in de foto een goudachtig kleurtje in de vlaggetjes zit, vond ik het mooi om die kleur te laten terugkomen in de letters van het woord ‘Uitnodiging’. Het resultaat zie je hieronder:

SAM 2990

Voor de achterkant wilde ik een ander lettertype gebruiken. Ook wilde ik per sé iets met een groene tak. Het is de ronde krans geworden met daarin de tekst ‘Suus 1 jaar’. Eronder staat de informatie over wanneer het feestje plaatsvind. De kleur van de letters is hetzelfde als de kleur op de voorkant.

SAM 2992

Toen ik de kaartjes bestelde heb ik ook bijpassende enveloppen laten meeleveren. Je kunt zelfs allerlei sluitzegels bestellen! Niet alleen een uitnodiging, maar ook je trouwkaart, geboortekaartje of verhuiskaart kun je zelf maken. Ben je niet zo creatief of nieuwsgierig naar inspiratie? Op Blijkaartje staan ook talloze ‘bestelklare’ ontwerpen! Zo hoef je alleen je eigen tekst nog aan te passen en met een paar klikken heb je je kaartje besteld. Na de snelle levering kun je jouw blije kaartje op de post doen. Wij kregen ontzettend veel complimenten en dus zal ik bij de volgende gelegenheid zeker weer de ontwerpmodule van Blijkaartje in duiken!

Zelf ontwerpen of kant-en-klaar? Waar en hoe bestel jij jouw kaartjes? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

 

Liefs Karin 1

 

 

 

 

 

Dit artikel is niet gesponsord!