Ben je op zoek naar een goedkope trouwjurk voor je bruiloft? Ik heb een fijne tip voor je: betaalbare bruidsjurken bij Zal Moda in Colmschate! Lees maar mee!

Goedkope trouwjurken

Als klein meisje hadden grote prinsessenjurken een grote aantrekkingskracht op mij. Ja, ik behoorde zonder twijfel tot de categorie meisjes die later als ze groot was, wilde trouwen. Bij trouwen hoort natuurlijk een bruidsjurk en het leek me fantastisch om de hele dag in zo’n prachtige jurk rond te mogen lopen. Inmiddels ben ik ruim 13 jaar samen met Erik, hebben we samen drie kinderen en is de wens om te trouwens eigenlijk niet meer zo prominent aanwezig. Ik zou geen ‘nee’ zeggen als ik gevraagd word, maar het is voor mij geen absolute eis: wat we samen hebben, is voor mij al goed genoeg. Als ik zou trouwen, dan zou het puur voor de jurk en voor het feest zijn, al kost dat best wat geld als je het goed wilt doen. En ik zou, als echte budget mamablogger, kunnen zeggen dat het veel te duur is om te trouwen, maar budget hoeft helemaal geen obstakel te zijn om in het huwelijksbootje te stappen. Er zijn tal van dingen waar je op kunt besparen en ook qua outfit kun je bijvoorbeeld neuzen tussen goedkope trouwjurken en kostuums. Omdat ik binnenkort een bruiloft heb, mocht ik mee om te helpen bij het kiezen van dé jurk. En nadat we onze ogen uitkeken naar alle mooie en betaalbare bruidsjurken bij Zal Moda in Colmschate, mocht ik er bij hoge uitzondering zelf ook eentje aan…

Goedkope trouwjurken bruidsmode betaalbaar regio Deventer Zal Moda review - Mama's Meisje blog

Betaalbare bruidsmode bij Zal Moda

Trouwen: je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. De één kiest ervoor om kosten noch moeite te sparen, de ander geeft alles uit handen en weer een ander gaat voor de budget bruiloft. Op deze bijzondere dag wil je natuurlijk op je mooist voor je toekomstige man of vrouw verschijnen en begint de zoektocht naar een outfit. Als fervent kijker van Say Yes To The Dress wist ik al dat er bruidsjurken in allerlei prijscategorieën te vinden zijn. En dat de prijs helemaal niets zegt over hoe goed dé jurk je zal staan. Bij Zal Moda in Colmschate kun je terecht voor betaalbare bruidsmode tussen €150 en €2500. Zij hebben inmiddels een hele goede naam opgebouwd omdat ze uitstekende kwaliteit leveren. Hier is de service echt top en wordt je ontzettend gasvrij ontvangen door de vriendelijke eigenaresse, Sunay. Alles wordt op maat gemaakt en er zijn tal van mogelijkheden, voor als je bijvoorbeeld iets wilt veranderen aan de jurk of bepaalde ideeën hebt. Sunay is zeer professioneel, heeft jarenlange ervaring en geeft goed, eerlijk advies. Ze neemt ruim de tijd voor een pasafspraak en we hebben er een super gezellige ochtend gehad. We voelden ons er helemaal thuis en uiteindelijk is er een fantastische keuze gemaakt uit het aanbod van betaalbare trouwjurken! En bij hoge uitzondering werd mijn wens om een keer een trouwjurk aan te mogen, ingewilligd.

bruidsmodezaak in Deventer bruidsmeisje jurk kind - Mama's Meisje blog

Say Yes To The Dress

Normaal gesproken is het natuurlijk niet mogelijk om als niet-bride to be een trouwjurk te passen, maar voor mij maakte Zal Moda een uitzondering. Hoewel trouwen niet per se op mijn wishlist staat, stond het passen van een trouwjurk dat wel. En wauw, wat een toffe ervaring! Ik vond het echt geweldig om mezelf een keertje in een bruidsjurk te zien. Mochten onze plannen in de toekomst wijzigen, dan ga ik zeker naar Zal Moda in Colmschate om mijn bruidsjurk te scoren! Je kunt er trouwens voor veel meer terecht dan alleen trouwjurken: ook avondjurken, lingerie, schoenen, accessoires, trouwpakken en feestelijke kleding voor kinderen vind je bij deze bruidsmodezaak!

Ben jij getrouwd of niet? Zocht je destijds ook naar betaalbare bruidsjurken? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog