Mijn BenFit programma is bijna ten einde, dit is mijn een-na-laatste update… En wat voor één: ik heb weer een mijlpaal behaald!

IMG 1342 e1485718358838

 

Ik liet vorige week al weten dat ik me keurig aan het lijstje heb gehouden. Deze week was ik dat ook écht van plan, maar ik heb toch gecheat: een mini-chocoladereep moest eraan geloven. Daarna natuurlijk weer herpakt.

 

 

Ook was ik deze week weer eens ziek (goh, we dachten al, je bent er alweer 1,5 week bovenop…). Deze keer had ik koorts en hield ik geen eten binnen. Ik heb dus 2 dagen helemaal niks gegeten en daarna nog 2 dagen amper gegeten. De vorige keren dat ik ziek was, kwam ik meestal aan, dus ik was een beetje bang dat de weegschaal weer omhoog zou uitvallen.

Het bewegen was afgelopen week, als gevolg van die griep, heel matig. Vorig weekend was ik een aantal dagen in Friesland en het was echt stralend weer. Ik heb super veel gewandeld, maar daarna werd ik dus ziek. De rest van de week heb ik niets meer gedaan aan bewegen.

IMG 1262 IMG 1261

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder zagen mijn maaltijden er heel gevarieerd uit. Ik heb nog een Antilliaans gerecht gegeten, heerlijke Karni Stobá. Dit is een stoofschotel met rundvlees, zoete en gewone aardappel, wortel en veel kruiden. Ik schreef nog een blog over de Antilliaanse keuken, dus als je inspiratie zoekt, neem even een kijkje!

Vrijdagochtend was het dus W-day (weegdag :P ) en helemaal tegen mijn verwachting in, was ik 0,9 kg afgevallen. Hiermee bereikte ik een nieuwe mijlpaal. Houd je vast, want ik ga nu noemen hoeveel ik op dit moment weeg: 90 kg. Schaam, schaam. Maar ik woog 125 kg op de ochtend van de inleiding en ik ben nu dus 35 kg lichter dan 6 maanden geleden. Dat vond ik wel een bijzonder momentje! Hoe ik het gevierd heb?

Degene de mij op social media volgen, hebben het al voorbij zien komen: ik vierde deze mijlpaal met de 3 C’s: Chips, Cola (light! for the record) en Channing (handsome Tatum, in de film Dear John). Lekker slecht dus, maar ik had er reteveel zin in, haha! En ik heb ervan genoten :D

IMG 1370

Maar het behalen van die mijlpaal betekend natuurlijk niet dat ik nu lekker achterover leun. Mijn doel is 80 kg. Dit woog ik ook voor mijn zwangerschap. Eigenlijk is mijn ideale gewicht 76 kg, maar ik wil eerst weer terug naar waar ik vandaan kwam. Dus je raadt het al:

Ik ga er weer voor! En ik zou het super leuk vinden als jij me volgt in mijn strijd tegen de kilo’s!

Heb jij een gezonde leefstijl? Waar merk je dit aan? En hoe vind je deze update?

Vind je het trouwens leuk om, naast deze updates, wat vaker op de hoogte te blijven? Volg me dan op Facebook (Mama’s Meisje) , Instagram (@mamas_meisje) of Twitter (@mamas_meisje)! Ik post regelmatig foto’s tussen de updates door!

Liefs Karin 1quote 1