Inmiddels heb ik jullie al meerdere malen over mijn liefde voor voorlezen verteld en ik vond het wel weer tijd worden om een nieuw, leuk boek met jullie te delen! Ik vertel vandaag alles over ‘Het mooiste bedtijd verhalenboek’ van Deltas. En ik mag er ook eentje weggeven… Doe je mee?

Verhaaltjes voor het slapengaan

Het is een vast onderdeel van ons avondritueel: voorlezen. Hoe laat het ook is, we zoeken áltijd twee boekjes uit. Eerst lees ik het ene boekje voor terwijl Suus door de andere bladert en daarna wisselen we om. Je kunt je voorstellen dat wij maar wat blij zijn met nieuwe voorleesboeken en ik maakte een sprongetje toen ik van Deltas ‘Het mooiste bedtijd verhalenboek‘ toegestuurd kreeg. Dit boek zit boordevol verhaaltjes voor het slapengaan en past dus perfect in de boekenkast van Suus!

Deltas voorleesboek het mooiste bedtijd verhalenboek - Mama's Meisje blog

Nacht vol zoete dromen

Het eerste dat opvalt aan dit bedtijd verhalenboek zijn de kleurrijke illustraties. Daar wordt Suus erg enthousiast van en ze wijst dan ook steeds weer iets nieuws aan in het boek. In het boek staan 5 verschillende verhalen. In ieder verhaal zitten elementen waarin een kindje zich makkelijk kan herkennen. Zoals het verhaal over prins Nino die een beetje bang is voor zijn eerste schooldag. De verhalen zijn vrij lang, waardoor onze peuter haar aandacht halverwege een beetje verliest. Daarom vertellen wij nu vaak een ‘ingekorte’ variant met behulp van de mooie illustraties. Wanneer Suus wat groter is, kunnen we echt woord voor woord meelezen, maar voor nu is ze daar nog iets te klein voor. Een ding is zeker: na het aanwijzen van de plaatjes in het boek en het horen van de verhaaltjes, is een nacht vol zoete dromen meer regel dan uitzondering!

Het mooiste bedtijd verhalenboek Deltas voorleesboek - Mama's Meisje blog

‘Het mooiste bedtijd verhalenboek’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044753660) is verkrijgbaar voor €19,95 in de boekhandel en online.

WIN: Het mooiste bedtijd verhalenboek van Deltas

Niet alleen Suus werd verblijd met dit mooie verhalenboek. We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Het mooiste bedtijd verhalenboek‘.  Wil je kans maken op dit prachtige voorleesboek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het bedtijd verhalenboek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 februari 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 28 februari bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.