Wist jij dat huidherstel en huidverbetering door LED lichttherapie helemaal een ding is in beautyland? In deze blog vertel ik je er alles over! Lees je mee?

Wat is LED lichttherapie?

Nadat sinds mijn zwangerschappen mijn huid zichtbaar is veranderd, verdiep ik me steeds meer in huidverzorging en huidverbetering. Vorig jaar gooide ik mijn skincare routine helemaal om en sindsdien blijf ik lezen en zoeken naar mogelijkheden om mijn huid te verbeteren. Pigmentvlekjes en onzuiverheden zijn bij mij nog steeds aan de orde van de dag, het ene seizoen meer dan het andere. Onlangs las ik over huidverbetering door LED lichttherapie en mijn aandacht was gewekt. Maar wat is LED lichttherapie? LED staat voor Light Emitting Diode en is, anders dan lasers of IPL, een zogenaamde ‘niet-invassieve’ huidverjongingsbehandeling. Dit betekent dat LED wel tot de categorie ‘licht’ behoort, maar de weefsels intact laat en dus niet beschadigd. LED lichttherapie is hierdoor heel toegankelijk en zelfs thuis toe te passen! Bijvoorbeeld met het LED Gezichtsmasker van Achaté. Ik vertel je er graag meer over.

Beauty Huidverbetering door LED lichttherapie - Mama's Meisje blog

Achaté LED Gezichtsmasker

Waarom zou je naar een dure beautysalon gaan als je ook gewoon thuis kunt werken aan huidverbetering door LED lichttherapie? Dankzij het Achaté LED Gezichtsmasker wordt je dit ontzettend makkelijk gemaakt. LED lichttherapie is niet belastend voor het lichaam, is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden en kan het hele jaar door worden gebruikt. Er zijn maar heel weinig bijwerkingen en risico’s aan deze vorm van therapie gebonden: het LED Gezichtsmasker van Achaté is gecertificeerd en daardoor zorgeloos te gebruiken. Dit apparaat ziet eruit als een soort ‘brug’ waar je in rugligging met je gezicht onder kunt gaan liggen. Er zijn 7 verschillende mogelijkheden voor huidverbetering door LED lichttherapie in dit gezichtsmasker van Achaté:

  • Rood licht: Stimuleert de bloedsomloop, versneld productie van collageen en maakt huid elastischer, gladder en egaler.
  • Groen licht: Gezicht voor gemengde huid, geneest wonden, vermindert huidrimpels en verbetert pigmentatie (voornamelijk anti-aging).
  • Blauw licht: Kalmeert gevoelige huid, maakt de huid strakker en zorgt voor afbraak bacteriën.
  • Geel licht: Bevordering van lymfedrainage, maakt de huid gladder, vermindert roodhuid en verbetert zuurstof in de cellen.
  • Paars licht: Verbetert cel vernieuwing, collageen aanmaak en reinigt de huid.
  • Blauw & Groen licht: De afscheiding van olie wordt verminderd, minder glanzende huid en versnellende stofwisseling.
  • Wit licht: Penetreert het diepst in de huid; versnelt huid metabolisme, zorgt voor een strakkere huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, vermindert hyper-pigmentatie en vermindert ontstekingen & littekenvorming.

Achaté LED Gezichtsmasker - Mama's Meisje blog

Professionele lichttherapielamp voor thuis

Het Achaté LED Gezichtsmasker wordt geleverd met een beschermbril om schade aan je ogen te voorkomen. Thuis werken aan huidverbetering door LED lichttherapie is niet alleen geld besparend, het is ook ontspannend. Door het unieke design is dit apparaat van Achaté ook voor andere lichaamsdelen dan alleen het gezicht te gebruiken, bijvoorbeeld de taille, de knieën, de buik of de voeten. Een sessie begint met één druk op de knop, duurt zo’n 15 tot 20 minuten en dient voor een optimaal resultaat 2 à 3 keer per week herhaald te worden. Ben je op zoek naar een manier om je huid te boosten, een specifiek huidprobleem aan te pakken of wil je werken aan huidverbetering door LED lichttherapie? Dan is het Achaté LED Gezichtsmasker, dat verkrijgbaar is bij bol.com, zéker een aanrader!

Heb jij ervaring met huidverbetering door LED lichttherapie? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer / afbeelding