Zoals je in mijn H&M shoplog kon zien, heb ik het eerste zwempakje voor Suus al gekocht. Maar ik zag ontzettend veel leuke zwempakjes langskomen, daarom besloot ik er een blogpost aan te wijden! Dus voor de mama’s die nog op zoek zijn: inspiration time!

Blauw zwempak met witte stippen

Zwempakjes 2017

Het aanbod van blauwe badpakjes is eindeloos! Natuurlijk lijken ze niet allemaal op elkaar. Zo vind ik deze kobaltblauwe van Hema zo mooi fel, ook door het fluorescerende bandje. Het middelste zwempakje van H&M wordt onmiddellijk herkend door de oplettende lezer ;) Deze heeft Suus ook! Het badpakje van Prénatal heeft naast witte stippen ook roze sterretjes in de print!

Zwempak met Minnie Mouse

[easy-image-collage id=8134]

Tijdens mijn zoektocht kwam ik een aantal zwempakjes tegen met Minnie Mouse. Ik ben normaal gesproken niet zo dol op stripfiguurtjes als het om kleding gaat, maar voor zwemkleding vind ik het niet zo’n drama. Er is een duidelijke overeenkomst tussen deze drie badpakjes: ze zijn allemaal een knallend kleurtje roze! De wit met roze gestreepte van H&M, de multicolor van Disney en de zachtroze van C&A: ieder een eigen stijltje maar allemaal roze!

Zwempak met een tropisch tintje

Zwempakjes 20172

 

Deze badpakjes vind ik übercute, maar de kleuren zouden Suus heel bleek maken, vandaar dat ik er geen van gekocht heb. Van links naar rechts: het zwempak met flamingo’s van Snapper Rock, de middelste met de opdruk ‘Tropical‘ van Name it en de snoepige met ijshoorntjes van GAP. Ready for summer!

Zwempak van Next voor babymeisjes

Tijdens mijn speurtocht kwam ik een voor mij nieuw merk tegen: Next. Wauw, de drie zwempakjes die ik vond in hun collectie zijn écht heel lief! Volgend jaar maar weer eens kijken, want de prijs viel me redelijk mee: rond de €20 voor een leuk tropisch zwempakje! Helaas kwam ik er iets te laat achter ;) v.l.n.r: vogelsflamingo’stropische print

Zwempakjes 20173

Voor de meisjesmama’s: heb jij al een zwempak gekocht voor je dochter? Zo ja, waar vandaan en hoe ziet ie eruit? En wat vind je van de zwempakjes in deze blog? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin