Als geboren en getogen Sneker was ik als kind al onder de indruk van het grote roze logo aan de gevel van het pand. Als we bij de supermarkt ernaast boodschappen gingen doen, hoopte ik altijd dat we even naar binnen gingen of dat ik ooit, als ik later zelf een baby zou mogen krijgen, daar mijn spulletjes mocht kopen. Babyhuis Wierdsma in Sneek: vandaag vertel ik waarom ik dit de mooiste babywinkel van Nederland vind!

En gelukkig brak die tijd aan. Dus toen ik 17 weken zwanger was, ging ik ein-de-lijk naar Babyhuis Wierdsma. En het was nog net zo spannend als ik mij vroeger had voorgesteld! Ik ben er super vriendelijk geholpen en goed geslaagd voor de opmaak van het ledikant en de wieg. Ook mocht ik van mijn ouders een babyfoon uitzoeken en daarover hebben we heel uitgebreid advies gehad, waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken.

Ik had nog een kadootje nodig voor een babyshower en omdat ik weer in Sneek was, mocht ik weer! En deze keer mocht ik foto’s en filmpjes maken voor deze blog, om jullie allemaal te laten meegenieten. Want bij binnenkomst ben ik echt in Baby Musthaves Heaven beland.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik kom meteen één van mijn favoriete merken tegen: Done by Deer. Ook Sparkling Paper is vertegenwoordigd (another favorite). Op verschillende tafels liggen de schattigste, hipste en stoerste babykleertjes en er is een wand met allemaal knuffels… SMELT!

Als ik de looproute volg, kom ik langs het beddengoed.

Daarna zie ik een grote afdeling met wipstoelen, kinderstoelen, autostoelen en kinderwagens. Deze afdeling bevind zich aan de linkerkant van het looppad.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Aan de rechterkant van het looppad zijn de meest schattige babykamers opgesteld. Van deze fotocollage krijg je een kleine indruk, maar er was nog veel meer! Waarom hebben baby’s maar één kamer nodig? De kamertjes zijn prachtig aangekleed, waardoor ik een goede indruk krijg hoe het thuis zou staan!

Maar Babyhuis Wierdsma groeit letterlijk en figuurlijk met de tijd mee: niet alleen babykamertjes, ze hebben zelfs juniorkamers! Dus als je kindje uit het ledikant is gegroeid of plaats moet maken voor een broertje of zusje, kun je er terecht voor een groot bed.

Links voorin in de winkel is een hele gave Koeka hoek ingericht. Niet alleen de babyspulletjes van Koeka zijn bij Babyhuis Wierdsma te koop, ook de Home collectie met de bijbehorende kledinglijn. Hoe fijn is het als je in het kraambed ligt, nog half in de kreukels en vermoeid, maar met een mooi huispak van Koeka aan?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Snappen jullie nu waarom Babyhuis Wierdsma Sneek mijn favoriete babywinkel allertijden is? Als je eens in de buurt bent, raad ik je aan om zeker even binnen te lopen. Woon je verder weg en kom je niet in de buurt? Dan kun je ook een virtuele rondleiding krijgen. Neem dan ook even een kijkje in de webshop! Een deel van deze blog werd gepubliceerd in verschillende huis-aan-huisbladen RondOm in Friesland!

UPDATE: Helaas is Babyhuis Wierdsma sinds juni 2021 definitief gesloten! Op zoek naar inspiratie? Volg mij op Facebook of Instagram!

Liefs Karin