Ik spotte de nieuwe babyfolder van Wibra die vanaf 18 februari in gaat. Kijk maar eens mee, want deze babyfolder staat bomvol schattige fashion voor baby’s en leuke voor de grotere ‘jommens’ en meisjes voor het voorjaar! Ook deel ik een echte musthave voor op de speelkamer of kinderkamer met je… Lees je mee?

Jongenskleding in babyfolder Wibra

Als eerste kun je vanaf maandag terecht voor hele stoere jongenskleding bij Wibra. Vanaf maat 104 hebben ze echt hele hippe items voor een zacht prijsje:

Wibra babyfolder jongenskleding - Mama's Meisje blog

Schattige fashion voor babymeisjes

Voor de kleinste meisjes staan er hele fleurige items in de babyfolder van Wibra. Jammer dat deze schattige fashion voor babymeisjes alleen verkrijgbaar is van maat 50 tot en met maat 62! Als Niene dit nog kon dragen, dan was ik op een holletje naar Wibra gegaan ;) Al wil ik wel de romper met regenboog en de pyjama scoren, die gaan tot grotere maten :) Ik mis dus een beetje de maatjes vanaf 74 t/m 86 als het om fashion gaat, maar daarvoor hebben we de babyfolder van de concurrent!

Babymeisjes kleding babyfolder Wibra - Mama's Meisje blog

img 2124

Zwart, wit  en blauw voor babyjongens

Ik mag dan een echte meisjesmama zijn, kijken naar jongenskleding doe ik ook! En de items die in de babyfolder van Wibra staan, vind ik erg leuk. Zwart, wit en blauw voor babyjongens is misschien wel voor de hand liggend, maar tegen zulke hippe fashion voor budgetprijsjes zegt niemand toch nee?

Wibra babyfolder baby jongenskleding - Mama's Meisje blog

Wibra babyfolder jongens babykleding zwart wit

Voor kleine dametjes

We kunnen er echt niet meer omheen: de lente komt eraan! En dus staan er ook in deze babyfolder leuke kleren voor kleine dametjes. Een denim jurk, legging met fashionable print en een vrolijk gekleurde jas: vanaf maat 104 beschikbaar en alles om een lente-proof outfit samen te stellen!

Wibra babyfolder meisjeskleding vanaf 104 - Mama's Meisje blog

Musthave: dierenpoefjes voor de kinderkamer of speelkamer

Afgelopen week spotte ik al hele leuke dierenkrukjes bij Kwantum en zoals verwacht waren deze binnen een dag online uitverkocht. Wibra gaf via Instagram aan dat er vanaf 11 maart drie varianten van deze dierenpoefjes te koop zijn in hun winkels. Dierenpoefjes voor de kinderkamer of speelkamer zijn helemaal hip en voor dit fijne prijsje een hele leuke musthave! De onderstaande foto vind ik al tof, ik ben ook erg benieuwd naar de andere twee. Dat wordt rennen naar Wibra! Aan de foto te zien is er weer een hele leuke folder op komst… Kijk maar eens naar de opbergdozen en (ik denk) het stofje van de tipi. Natuurlijk laat ik het jullie weten zodra ik de folder heb gespot!

Dierenkruk dierenkrukje dierenkrukjes dierenpoef dierenpoefje dierenpoefjes Wibra babyfolder - Mama's Meisje blog

Welke items ga jij inslaan? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence