De laatste dag van deze gezellige feestweek is aangebroken en er staat weer een geweldige Sint giveaway voor je klaar… Vandaag vertel ik alles over de Baby Born Soft Touch én mag ik er ook eentje weggeven! Doe jij mee?

Jeugdsentiment

Wow, dát is lang geleden! Ik heb het even opgezocht, maar Baby Born en ik gaan way back… In 1991 kwam ze op de markt en ik was een jaar of 5 toen ik er eentje kreeg. Mijn vader was voor zakenreis in het buitenland geweest en toen hij terugkwam, werden mijn zusje en ik verblijd met ieder een eigen exemplaar. Ik heb ‘m altijd bewaard, ze ligt ergens op zolder. Vorig jaar kreeg Suus voor haar 3e verjaardag een eigen Baby Born pop en nu werden we verrast met een nieuwe variant: de Baby Born Soft Touch. De naam zegt het al: deze pop voelt écht anders aan dan degene die Suus vorig jaar cadeau kreeg. Het lijfje voelt zachter en de functies zijn wat beter te bedienen doordat de drukpunten beter werken. Deze pop is verkrijgbaar in 3 varianten: een blank meisje, een blank jongetje en een getint meisje. Wij ontvingen het blanke meisje en die werd hartelijk ontvangen door mijn poppenmoedertje.

Baby Born Soft Touch review - Mama's Meisje blog

Grote zus to be

Dat deze Baby Born Soft Touch een groot succes is, komt niet alleen doordat deze erg zacht is in vergelijking met de andere modellen. De functies die Baby Born heeft, zijn eigenlijk álles wat een poppenmama of -papa bezig houdt. Van drinken tot huilen, van slapen tot eten: ze zijn er maar druk mee. Door de bijgevoegde accessoires wordt de fantasie van de kleintjes extra gestimuleerd. Zo zit er een potje, drinkflesje, bordje en lepel, luier, speentje met speenkoord, geboortecertificaat en zakje voeding. Baby Born Soft Touch kan eten en drinken, poepen en plassen en zelfs echte traantjes huilen. Ook doet Baby Born mee aan de twinning trend, want door de bijgevoegde armbandjes voor zowel pop als poppenmama/-papa, gaan ze voortaan matchy matchy door het leven. Het fijnste is dat de functies van Baby Born het allemaal doen zónder batterijen. En Baby Born kan ook mee in bad, maar dan moet ze daarna wel even goed uitlekken, iets wat ook geldt voor na het eten en drinken. Deze Baby Born wordt voorlopig nog even verzorgd door mijn peuter, maar is bedoeld voor de grote zus to be zodat ook zij straks een eigen ‘baby’ heeft om te verzorgen en net als mama flesjes te geven en luiers te verschonen. Can’t wait!

collage Baby Born Soft Touch - Mama's Meisje blog

Baby Born Soft Touch is voor €39,75 verkrijgbaar bij diverse speelgoedzaken en online.

WIN: Baby Born Soft Touch

Niet alleen mijn meisjes werden verblijd door de Pakjespiet… We mogen ook een Baby Born Soft Touch (girl blue eyes) weggeven aan één van onze lezers! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze Baby Born pop!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 28 november 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 29 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.