Verrassing! Een heel vrolijk berichtje vanuit deze hoek, want we mogen vol trots het blijde nieuws met jullie delen: ik ben weer zwanger! Baby no.3 wordt verwacht!

(nog een keer) grote zus!

Hoera, Suus en Niene worden (nog een keer) grote zus! Als het allemaal goed mag gaan, worden wij in mei 2020 weer papa en mama van ons derde kindje! De afgelopen maanden kropen voorbij en ik ben zo blij dat ik het nu eindelijk kan vertellen. Het was lastig om stil te houden, niet alleen omdat we zo enthousiast zijn, maar ook omdat dit de derde zwangerschap is en mijn buik inmiddels serieuze vormen heeft aangenomen. De positiekleding ligt dus alweer voor het grijpen ;) Ik wilde graag wachten tot de 12-weken grens om dit nieuws te delen, omdat we hier zelf een prettig gevoel bij hebben. Ik ben uitgerekend op 30 mei 2020 en ben vandaag dus 12 weken en 1 dag zwanger. Ja, die dag doet ’t ‘m :P

Zwangerschapsaankondiging baby no.3 ik ben weer zwanger mamablogger - Mama's Meisje blog

Verrassing

De komst van een derde kindje was voor velen om ons heen een verrassing! En daardoor zijn de reacties nóg leuker, want bijna niemand had verwacht dat wij een derde kinderwens hadden. Dat komt mede doordat ik dit echt een privéding tussen Erik en mij vind. We hebben dus echt helemaal niemand (nou oké, mijn 2 allerallerbeste vriendinnetjes) verteld dat we deze wens hadden totdat we een positieve test en eerste goede echo achter de rug hadden. Tijdens deze periode hebben we ons eens te meer gerealiseerd hoe dankbaar we zijn dat wij dit weer mogen meemaken. Ik kon bijna niet geloven dat het écht waar was en ging (net als bij Niene) ook weer doemdenken: het kan toch niet waar zijn dat we alweer zoveel geluk hebben? We zijn enorm dankbaar en blij met dit derde kindje op komst en dat alles tot nu toe zo voorspoedig verloopt.

Positieve zwangerschapstest aankondinging zwangerschapsaankondiging derde kindje - Mama's Meisje blog

#preggospam

Volgende week staat de blog volop in het teken van de Sinterklaas giveaways: het regent dan prijzen! Daarna ga ik los, dus verwacht een heleboel #preggospam ;) De zwangerschapstest, eerste echo’s, het eerste trimester (campingsmoking alert!)… Ik zal jullie uitgebreid bijpraten over deze bijzondere eerste periode van mijn derde zwangerschap. Voor nu ben ik enorm blij dit met jullie te mogen delen!

Je kunt me volgen via Instagram en Facebook!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1