Zijn de verlanglijstjes al compleet of kan Sinterklaas nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze blog vertel ik alles over de Amazon cadeautips onder €10 én het populairste speelgoed op dit moment. En ik mag ook iets heel tofs weggeven! Doe je mee?

Cadeautips van Amazon

Hij is op de kop af een week in Nederland, maar je kunt je vast voorstellen dat Sinterklaas het mega druk heeft momenteel. Allereerst alle verlanglijstjes van alle kinderen verzamelen uit de gezette schoentjes en dan zorgen dat de cadeautjesvoorraad on point is. Maar ook Sinterklaas zit wel eens met de handen in het haar: wat als de cadeau inspiratie ver te zoeken is? Of als het, door de stijgende prijzen van bijvoorbeeld energie en boodschappen, bij een beperkt budget blijft? Amazon.nl to the rescue, want zij maakten niet alleen een lijst met populair speelgoed dat in de afgelopen jaren het meest is verkocht, maar je vindt ook Amazon cadeautips onder €10! In deze blog deel ik deze toffe cadeautips van Amazon en mag ik ook iets weggeven…

Sinterklaaswinkel

In opdracht van Amazon.nl deed DirectResearch onderzoek naar het koopgedrag van Nederlandse huishoudens met kinderen in de aanloop naar 5 december. We kunnen er met z’n allen niet meer omheen: de prijzen zijn gestegen en dat merken we allemaal in onze portemonnee. Zo zijn de boodschappen duurder geworden, betalen we meer voor energie en aan de pomp én dan hebben we het nog niet gehad over de inflatie. Toch blijkt uit het onderzoek dat Sinterklaas dit jaar zeker niet wordt overgeslagen, maar er wordt wel minder geld uitgegeven aan cadeaus in verband met de oplopende kosten. Amazon.nl besloot Sinterklaas een handje te helpen en de Sinterklaaswinkel online in te richten. Hier is o.a. een overzicht van de laatste speelgoedtrends te vinden, zoals de top 10 populairste speelgoed! Daar staan de volgende items in:

 • PAW Patrol Hoofdkwartier Speelset
 • Beverbende kaartspel
 • Exploding Kittens kaartspel
 • LOL Surprise Fashion Show pop bal
 • LOL Surprise OMG Fashion Show Style pop
 • Bamboo Boo Koala interactieve tas
 • Barbie 3-in-1 Droomcamper (check ook mijn blog over de Klorofil Camper!)
 • Ticket to Ride Europe bordspel
 • VTech Mijn Eerste 100 Woordjes
 • Play-Doh Kitchen Super Kleurrijk Café

populair speelgoed 2022 - Mama's Meisje blog top 10 speelgoed 2022 amazon cadeautips - Mama's Meisje blog

Amazon cadeautips onder €10

Uit het onderzoek blijkt ook dat we met z’n allen vaker op zoek zijn naar cadeaus die niet duurder zijn dan €15. Op hun website deelt Amazon cadeautips onder €10 zodat je in één muisklik het gehele aanbod te zien krijgt. En zeg nou zelf: dat is perfect voor de drukke Sint die het knap lastig vindt om een budgetproof cadeau voor pakjesavond te scoren! Wij kiezen dit jaar óók dit jaar voor een budgetvriendelijke Sinterklaasmiddag: ik ga dan vooral voor cadeaus waarmee de meiden kunnen knutselen óf praktische cadeaus. Deze cadeaus uit de Sinterklaaswinkel op Amazon.nl springen er voor mij echt uit:

 • Aquabeads Sprookjesset pastel (nummer: 31632) – €9,99: Suus kreeg in de zomer haar eerste Aquabeads set en dat is een enorm succes! De balletjes plakken met water aan elkaar en ze kan er bijvoorbeeld sleutelhangers mee maken. Echt een aanrader voor kinderen die bijvoorbeeld ook veel plezier halen uit strijkkralen!
 • SES Creative Bad safari dieren – €7,99: superleuk vormgegeven foamdiertjes die van het badderen een feestje maken!
 • Magnestisch visspel – €9,99 – Dit is stiekem wel een gevalletje jeugdsentiment: een magnetisch visspel met happende visjes die je met je hengel moet vangen. Brings back old memories! 
 • LEGO 41439 Friends Verzorgingsauto Set met Kittens, Emma en Mia Mini Poppetjes, Speelgoed Auto – €9,95: Voor Suus en Niene heeft LEGO een magische aantrekkingskracht! Zij zijn helemaal in to de LEGO Friends serie, maar in de lijst met Amazon cadeautips onder €10 die je op de website vindt, staan ook een heleboel andere LEGO varianten. Perfect voor LEGO fans en deze setjes zijn vriendelijk geprijsd!

Amazon cadeautips onder €10 - Mama's Meisje blog

 • SES Creative 25028 T-rex skelet opgraven – €8,99: superleuke vondst tussen de Amazon cadeautips onder €10 vind ik deze set waarbij de kleine archeoloog in spe een T-rex skelet kan opgraven én in elkaar zetten. Top tip voor dinoliefhebbers!
 • Kinetisch Zand glitter – €7,96: in de categorie sensorisch speelgoed is kinetisch zand niet weg te denken! Deze variant met glitters is voor de decembermaand natuurlijk extra feestelijk om te krijgen!
 • Totum Paw Patrol strijkkralen – €7,99: strijkkralen zorgen hier thuis altijd voor veel speelplezier en met deze set van Totum maakt je kindje Marshall en Chase van PAW Patrol helemaal zelf!
 • UNO Junior kaartspel – €7,49: een variant van het bekende kaartspel UNO dat geschikt is om te spelen voor kinderen vanaf 3 jaar!

budgetproof sinterklaascadeautjes inspiratie - Mama's Meisje blog

WIN: LOL Surprise OMG Fashion Show Style pop & Fashion Show pop bal set (4x)!

Welke van de Amazon cadeautips onder €10 spreekt jouw het meest aan? Van Amazon mag ik maar liefst 4 keer (!) een set weggeven met daarin de LOL Surprise OMG Fashion Show Style pop en een LOL Surprise Fashion Show pop bal! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op één van de vier geweldige LOL Surprise sets!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 25 november 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 28 november bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer