Ik zou mezelf een verbod moeten opleggen, want altijd als ik naar de Action ga, kom ik met veel meer thuis dan waarvoor ik er naartoe ging… Herkenbaar? Zo ook deze keer: ik moest plastic hebben om op zolder wat babyspullen mee af te dekken. Ik laat je vandaag zien waar ik allemaal nog meer mee thuis kwam ;)

Wat heb ik allemaal gekocht bij Action?

SAM 1744 e1483959936715Meestal kom ik met spullen thuis waarvan je denkt: ‘Karin, wat moet je ermee‘? Dat vraag ik mijzelf trouwens nooit af als ik weer iets discutabels in mijn mandje werp. Toch valt het deze keer mee. Ik heb best nuttige spullen gekocht. Te beginnen met dit plantenkrukje. Ik bedoel, een plant wil toch ook wel eens fatsoenlijk op een kruk plaatsnemen? Precies dat, ik voel die behoefte van planten gewoon heel goed aan. En ik vond ‘m er gewoon superleuk uit zien. Robuuste look en kleur hout. Hij staat nu mooi te wezen in de vensterbank. Met plant ;) Kosten: €2,99

 

SAM 1740 e1483960228502

Het assortiment kantoorartikelen is echt heel uitgebreid en ik had enveloppen nodig met luchtkussen. Heb nog wat winactie-spulletjes die op de post moeten en prijstechnisch is Action veel goedkoper dan de boekhandel of een ander warenhuis. De grote enveloppen kosten €0,99 per 3 stuks en de kleinere zijn €0,89 per 5 stuks.

 

Nuttige spulletjes van de Action

Suus gaat zo snel door haar kledingmaten heen, dat ik regelmatig de kleertjes die te klein zijn, uit de kast haal. Ik doe ze dan altijd gewassen en gestreken in de fijne opbergbakken van de Action. Die zijn helemaal afgesloten, dus ik kan ze rustig op zolder zetten zonder dat er stof of muffe geur bij kan komen. Ik haalde er nu twee en ze zijn €5,49 per stuk. En over kleertjes die te klein zijn gesproken: Suus had nog wat pyjama’s nodig. Ik zag deze twee leukerds: een witte met schattige hartjes en een groene met een sterretjesbroek. Voor €3,29 per stuk kan Suus weer slapen als een roosje in kekke pyjama :D

Ik werk altijd aan mijn blog vanuit de huiskamer. Daar hebben we een bartafel staan en die heb ik mij toegeëigend. Met allerlei rondslingerende kabeltjes, usb-sticks en notitieblaadjes kan ik niet werken. Dus toen ik dit mandje zag staan, leek me dat ideaal om alles in te doen, zodat het wat minder rommelig oogt. En zie hier het resultaat. Het mandje kost trouwens €2,29.

Ik kon het niet laten… Decoratie van de Action!

Tjah, weet je nog dat leuke dienblad wat ik al een aantal keer opnieuw heb ingericht? De laatste keer was het in Kerst thema, maarja dat kan nu natuurlijk niet meer. De kralenketting is ook van Action, die had ik al in huis (weet niet meer wat die kostte en of die nog verkrijgbaar is). Nu zag ik deze vrolijke vogel en in het kader van haal het voorjaar in huis staat ie nu gezellig op het dienblad! Hij kostte €1,99 en is er ook in het roze en wit.
SAM 1748

Wat vind je van deze Action Shoplog? Kom je zelf vaak bij Action? En koop je dan ook altijd méér dan dat je van te voren van plan was? Ik ben heel benieuwd en vind het leuk om reacties te lezen! Laat je reactie achter in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin