Omdat ik zelf aan de slag ga met het maken van zo’n schattige regenboog, ging ik gister naar de Action. Ik zag daar natúúrlijk weer allerlei leuks en heb, net als de vorige keer, foto’s gemaakt van deze musthaves! Ben je nog op zoek naar leuke items voor op de babykamer of kinderkamer? Ik laat je zien wat ik allemaal heb gespot bij Action! Kijk je mee?

Verboden terrein

In de Action shoplog van januari vertelde ik nog heel stoer dat de Action voorlopig verboden terrein zou zijn voor mij… Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want ik werd door deze video van Lady Lemonade geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan! Ik wil namelijk net zo’n leuke regenboog maken voor op de kinderkamer van Suus en had vernomen dat er bij Action leuke kleurtjes katoendraad zijn. Terwijl ik daar was, spotte ik weer allerlei leuks en daarom besloot ik daar, net als de vorige keer, foto’s van te maken om met jullie te kunnen delen.

Regenboog hanger maken

Zoals gezegd ga ik dus aan de slag om zelf een regenboog hanger te maken. Ik ben dol op pastelkleurtjes en dat is heel goed terug te zien op de babykamer van Niene en de kinderkamer van Suus. Bij Action verkopen ze verschillende pakketjes met katoendraad, ideaal geschikt voor mijn project ‘regenboog hanger maken‘. Ik nam verschillende pakketjes mee en ook nog twee losse bollen met geschikte kleurtjes. De pakketjes met 8 bolletjes katoendraad kosten €1,69 per stuk, de grotere bollen zijn €1,39 per stuk. Volgende week ga ik aan de slag en ik zal het resultaat daarna snel met jullie delen!

katoengaren katoendraad pastel Action kleurtjes katoen garen draad - Mama's Meisje blog

Leuke spulletjes voor babykamer en kinderkamer

En toen… toen liep ik langs een stelling waar allerlei lieve, leuke spulletjes voor op de babykamer stonden! Ik besloot er foto’s van te maken, want de vorige keer kreeg ik daar zulke leuke reacties op! Ik zou zelf bijna alles wel willen hebben, maar in plaats daarvan inspireer ik jullie ;) Ook vond ik hele hippe hangers, lijstjes en lightboxen én mooie fotoalbums die prima geschikt zijn om de mooiste foto’s van jouw kindje(s) in te plakken. Kijk maar!

Nieuwe serie items voor de babykamer

De vorige keer spotte ik al enkele spulletjes van een nieuwe serie items voor de babykamer, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid! Naast een canvas groeimeter (verkrijgbaar in roze, blauw en grijs, €2,99), zag ik ook mandjes (verschillende formaten, vanaf €1,49), huisjes met een lade (diverse varianten, €2,99), opbergdozen van hout (diverse varianten, €4,79), houten lightboxen met LED-verlichting (diverse varianten, €2,95), wandhaakjes/kapstokjes in diverse vormen (verschillende kleuren en vormen, €0,59), kinder kapstokjes in dierenfiguren (diverse varianten, €2,95), een kapstok in de vorm van een palmboom (€4,95), diverse spiegels (€3,79) en de tipi die al vaker voorbij is gekomen in o.a. de weekactie (€18,95). Deze serie maakt mix & match helemaal mogelijk, zodat je de babykamer in één stijl kunt aankleden! En dat voor echte Action prijsjes ;)

Action babykamer kinderkamer kinder meetlat groeimeter canvas - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer mandjes mand opbergmand roze blauw wit grijs little star - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer houten huisje met lade little star collectie decoratie - Mama's Meisje blog

Kinder opbergdoos baby opbergdoosje met foto Action babykamer kinderkamer hout little star - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer Houten lightbox LED verlichting little star accessoire decoratie baby kind - Mama's Meisje

Kinder haakjes figuur mdf kapstokjes hangers Action kinderkamer babykamer - Mama's Meisje blog

Kinder kapstok met dierfiguur dierenkop Action kinderkamer babykamer - Mama's Meisje blog

Kapstok palmboom haakjes MDF Action kinderkamer babykamer - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer spiegel spiegels wolk tekstwolk vlinder little star - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer speelgoed tipi indianentent tipitent - Mama's Meisje blog

Leuke lijstjes en fotoalbums

Fotolijstjes: I love them en vooral leuke lijstjes met mooie quotes of een grappige touch! Bij Action liep ik tegen twee verschillende leuke lijstjes aan. Een met een quote en verkrijgbaar in drie verschillende varianten, maar ook een wat diepere lijst waarbij je verschillende tags aan de knijpertjes ervoor kunt hangen. Heel leuk voor op de babykamer of kinderkamer! De lijstjes op de bovenste foto zijn €1,87 per stuk (13 x 18 cm met passepartout), de onderste fotolijstjes kosten €1,99 per stuk (19 x 23 cm). Ook spotte ik mooie hardcover fotoalbums in diverse varianten (25 x 25 cm, €2,99). Mooi afgewerkt met een strik om het album te sluiten!

Fotolijst hout quote 13 x 18 cm Action kinderkamer babykamer accessoire decoratie - Mama's Meisje blog

Fotolijst box frame met knijpers en tags foto lijst Action kinderkamer babykamer - Mama's Meisje blog

Action hardcover fotoalbum fotoboek met strik kinderkamer babykamer - Mama's Meisje blog

Macramé wandkleed

Een macramé wandkleed is toch wel dé woonaccessoire van tegenwoordig. En hoe leuk is het om er eentje op de babykamer of kinderkamer te hangen? De echte crea bea’s draaien er natuurlijk hun hand niet voor om om er zelf een te maken. Behoor je, net als ik, tot de categorie: ‘waarom moeilijk doen als het makkelijk kan‘, dan ren je gewoon naar Action. Er zijn drie varianten (er staan er twee op de foto, de andere is met felblauw) van dit macramé wandkleed verkrijgbaar voor de prijs van €4,99 per stuk (30 x 40 cm).

Action babykamer kinderkamer woonaccessoires wandkleed macrame hanger - Mama's Meisje blog

Lightbox & pegboard

Een pegboard is eigenlijk iets dat als achterwand wordt gebruikt in bijvoorbeeld werkplaatsen, om gereedschap aan te hangen. Maar je kunt het ook gebruiken in bijvoorbeeld de babykamer en kinderkamer! En daar speelt Action handig op in, want zij hebben dit pegboard waar je ook met krijt op kunt tekenen. Het is rond van vorm (diameter 40 cm), zwart van kleur en bevat 5 haken en 1 krijtje (€3,49). Het fenomeen ‘lightbox‘ is al in vele soorten en maten voorbij gekomen, maar ik spotte nu twee hele leuke varianten bij Action! Een die gebaseerd is op een pegboard, waarbij je met de aanwezige 120 letters en nummers je eigen lichtgevende tekst kunt maken. Dit ‘light up LED pegboard‘ kost €4,98 (29,5 x 21 x 4 cm). Als laatst liep ik tegen deze houten lightbox met LED licht aan. Er zijn twee varianten die ieder 3 ‘slides’ met quotes of een afbeelding bevatten (20 x 20 cm, €2,95). Ik ben fan van de variant met een regenboog! Beide misstaan ook zeker niet in de babykamer of kinderkamer.

Action babykamer kinderkamer pegboard 5 haken 1 krijtje zwart 40 cm - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer lichtbord met letters symbolen light pegboard led - Mama's Meisje blog

Action babykamer kinderkamer houten led lightbox hout incl 3 slides - Mama's Meisje blog

Rennen naar Action! Welk item vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1