Ennnn we zijn weer een weekje verder! Vandaag ben ik 23 weken zwanger en blik ik terug op een leuke week. Ik ging babyshoppen voor een samenwerking, laste (broodnodig) een dagje selfcare in en bereikte de mijlpaal van 80.000 unieke bezoekers op mijn blog! Lees je mee?

Selfcare

Op Instagram postte ik er al over: het slaapgebrek is AAN! Niet alleen is de baby ’s nachts actiever en komt de slapeloosheid weer om de hoek kijken, ook spookt Niene om de haverklap in de nachtelijke uurtjes. Ik zat behoorlijk in dubio, want door de misselijkheid aan het begin van mijn zwangerschap was ik blogtechnisch mijn oh zo geliefde voorsprong van 3 weken kwijt. Aan de ene kant had ik er amper de energie voor, maar aan de andere kant wilde ik per se die voorsprong weer hebben. Ik ben nu 23 weken zwanger en buiten die vervelende dingetjes verloopt het redelijk prima. Maar dat kan natuurlijk zomaar anders zijn en dan is het gewoon heel fijn als er al een stuk of 15 artikelen ingepland staan. Zo creëer ik wat lucht voor mezelf en ik merk dat ik daardoor ook meer inspiratie behoud. Lang verhaal kort: ik was retemoe maar ging er toch voor en het lukte. Er staat weer een hele berg content klaar en ingepland. Omdat ik inmiddels wallen tot m’n ballen had en totaal geen inspiratie meer, besloot ik een ‘selfcare’ dagje in te plannen. Jeukwoord alert, haha. Ik maakte een last minute afspraak bij de kapper, liet mijn haar knippen en wenkbrauwen verven, ging even langs bij Babydump en lunchte met m’n mams. Daar knapt een mens van op!

Babyshoppen bij Zeeman - Mama's Meisje blog

Babyshoppen

Misschien heb je het al gespot op social media, maar ik mocht van Zeeman komen babyshoppen voor onze baby. Hoe leuk! Ik kon amper kiezen, want de kleurtjes en printjes zijn helemaal mijn ding. Het boxpakje is mijn favoriet en de hydrofiele doeken hebben geweldige printjes. Suus ging mee, want als trotse grote zus is ze heel betrokken. Ze vraagt iedere dag hoe het met de baby gaat, aait over mijn buik en nam haar taak tijdens het shoppen heel serieus. Ze zocht zelf een muziekdoosje uit (nadat ze alle varianten had getest, haha) en vond de trui met de bij zó leuk, ‘die wil ik kiezen voor mijn zusje‘. I can’t!

23 weken zwanger - Mama's Meisje blog

Mijlpaal: 80.000 unieke bezoekers!

Wauw, ik sloot de maand januari boven verwachting super af… Vandaag ben ik niet alleen 23 weken zwanger, ik passeerde ook een nieuwe mijlpaal: 80.000 unieke bezoekers op mijn blog! Dat had ik niet verwacht en eerlijk gezegd had ik de cijfertjes even helemaal losgelaten. Zoals ik al eerder vertelde ligt er veel achter-de-schermen werk en focus ik me daar tijdens de zwangerschap even op. Geen nieuwe doelen dus, alleen een wens om op hetzelfde niveau te blijven hangen qua cijfers. Maar toen deelde een Facebookgroep mijn blog en die ging behoorlijk viral: zo’n 30.000 lezers op één artikel. Wow! Natuurlijk heb ik ook even een rekensom gemaakt, want stel dat dat artikel niet viral was gegaan? Ook dan waren mijn bezoekersaantallen deze maand uitgekomen op een nieuw record, namelijk nét over de 50.000 en dat is iets waar ik erg tevreden over ben. Daarom vond ik het wel de moeite waard om er even aandacht aan te besteden, want ik heb niet de illusie dat dit volgende maand nog een keer zo is. En mocht het wel zo zijn, dan ga ik zéker naar de bakker om nog een keer van die lekkere taartjes te halen ;) Mijlpalen zijn er tenslotte om gevierd te worden!

Op naar een hele belangrijke mijlpaal: 24 weken! Heb jij ook last gehad van slapeloosheid tijdens de zwangerschap? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1